Haberler

Balıkesirspor Baltok - Boluspor Maçın Ardından

- Balıkesirspor Baltok - Boluspor maçın ardındanBALIKESİR - Spor Toto 1. Lig'de sahasından Boluspor'a 2-1 kaybeden Balıkesirspor Baltok'ta Teknik Direktör Giray Bulak iyi oynayıp kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

- Balıkesirspor Baltok - Boluspor maçın ardından

BALIKESİR - Spor Toto 1. Lig'de sahasından Boluspor'a 2-1 kaybeden Balıkesirspor Baltok'ta Teknik Direktör Giray Bulak iyi oynayıp kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Giray Bulak, "Oyunun kontrol elimizdeyken ve rakibe hiç pozisyon vermemişken bir pozisyonla evimizde mağlup olmak bizi üzüyor. Pozitif bir oyun oynadık bugün. Yenilmeyen ve deplasman maçlarını kazanan bir takıma karşı böyle bir oyun sergiledik. Kazanmayı hakeden taraf bizdik. 2 tane direkten dönen top var. Bana göre Abdulkadir'e yapılan müdahale penaltıydı. İyi oyundan dolayı oyuncularımı kutluyorum. Kadro derinliğimizin olmayışı bizi zora sokuyor. Ama oyuncularımı yürekleri oyunlarından dolayı tekrar tebrik ediyorum. Biz böyle oynamaya devam edeceğiz. Ama böyle kaybetmeyi hak etmiyoruz. Onları da tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Boluspor Cephesi

Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar maç sonu yaptığı açıklamada, Gençlerbirliği maçı öncesi aldıkları kritik üç puan için çok mutlu olduklarını söyledi.

Sait Karafırtınalar açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Öncelikle oyuncularımı kutluyorum. Önemli bir galibiyet aldık. Çok iyi oynamadık ama iyi mücadele ettik. Skorun bizim için önemli olduğu bir maçtı. Haftaya ligin kader maçlarında birini oynayacağız. Onun öncesinde moral bulmak için iyi bir sonuç aldık. Karşımızda belki ligin en iyi pas oyununu oynayan geriden oyun kuran takımı vardı. Buradan alınan üç puan çok değerli. Deplasmandaki bütün maçlarımızı kazandık. Bu şekilde devam ettirirsek inşallah sonuca ulaşacağız. Haftaya evimizde Gençlerbirliği karşısında çok kritik bir maç oynayacağız. Bu galibiyetin sevincini bugün yaşayıp pazartesiden itibaren Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına başlayacağız. Oyuncularımı tekrar tebrik ediyorum buraya gelip bizi destekleyen taraftarımıza teşekkür ediyorum. Camiaya hayırlı olsun."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Balıkesirspor Boluspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title