Haberler

Balıkesirspor 39 Yıl Sonra Beşiktaş'la Karşılaşıyor

Spor Toto Süper Lig'de tek galibiyetini Galatasaray önünde alan Balıkesirspor, yarın sahasında oynayacağı Beşiktaş maçında, rakibiyle tam 39 yıl sonra yeniden karşı karşıya gelmiş olacak.

Spor Toto Süper Lig'de tek galibiyetini Galatasaray önünde alan Balıkesirspor, yarın sahasında oynayacağı Beşiktaş maçında, rakibiyle tam 39 yıl sonra yeniden karşı karşıya gelmiş olacak. Atatürk Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak zorlu mücadeleyi Deniz Çoban yönetecek. Yardımcılıklarını Alpaslan Dedeş ve Erdem Bayık yapacak. Müsabakanın bilet fiyatları kale arkası için 40, maraton tribünü 60, kapalı tribün birinci kategori 150, kapalı tribün ikinci kategori 100, misafir tribünü 52 TL olarak belirlendi.

Balıkesirspor'da sakatlığı nedeniyle geçen haftaki Gençlerbirliği deplasmanında forma giyemeyen Gökhan Ünal'ın durumu maç saatinde netleşecek. Kupada kırmızı kart görüp 3'er maç ceza alan Hasan Hatipoğlu ve Kerem Can Akyüz ile faranjit tedavisi gören Eray Ataseven kadroda yer almayacak. Balıkesirspor'un sahaya Emrullah- Okan, Kulusiç, Coelho, Bülent, Santos, Jabbie, Aykut, Alanzinho, Vargas (Gökhan), Sercan 11, Beşiktaş'ın ise Tolga- Serdar, Sivok, Franco, İsmail, Gökhan, Atiba, Veli, Sosa, Olcay, Demba Ba 11'i ile çıkması bekleniyor.

BALIKESİRSPOR SİFTAH PEŞİNDE

Balıkesirspor, şimdiye kadar iki kez karşılaştığı Beşiktaş önünde galibiyet elde edemedi. İki müsabakanın birini siyah beyazlılar kazanırken, bir müsabaka berabere sonuçlandı. İki takım arasındaki ilk maç 7 Eylül 1975'te Balıkesir Atatürk Stadı'nda oynandı. Talat Tokat'ın yönettiği mücadelede Balıkesirspor, Bülent Taşkın'ın attığı golle 1-0 yenik duruma düşmesine rağmen, Özer Umdu ile bir gol bularak skoru eşitledi.

Ligin ikinci yarısında 15 Şubat 1976 tarihinde İnönü Stadı'nda oynanan randevuyu ise Beşiktaş, Bülent Gürsoytrak'ın kendi kalesine attığı golle 1-0 kazandı. Bu karşılaşmayı da o dönemin ünlü hakemlerinden Ertuğrul Dilek yönetti. Beşiktaş'ta Vedat Okyar, Yusuf Tunaoğlu, Niko Kovi, Zekeriya Alp, Tezcan Ozan, Sinan Alayoğlu, Balıkesirspor'da Mustafa Çimen, Ümit Kayıhan, Özer Umdu, İsmail Dilber gibi efsane isimler forma giymişti. - Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balıkesirspor Galatasaray Beşiktaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi? DEM Parti kapatılacak mı? Bakan Tunç konu ile ilgili ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title