Haberler

Balıkesir Valiliği'nin Resmi Sitesine Türkülü Açılış

Balıkesir Valiliği'nin, Resmi Web Sayfası Türküyle Açılıyor. Balikesir.gov.tr'yi Tıklayanlar, Web Sayfası Açıldığında Fonda Çalan, Ünlü Sanatçı Orhan Hakalmaz'ın Seslendirdiği, "İki Keklik" Türküsünü Dinliyor.

Balıkesir Valiliği'nin, resmi web sayfası türküyle açılıyor. balikesir.gov.tr'yi tıklayanlar, web sayfası açıldığında fonda çalan, ünlü sanatçı Orhan Hakalmaz'ın seslendirdiği, "İki Keklik" türküsünü dinliyor.

Resmi internet sitesinde tüm faaliyetlerini duyurduklarını ve Balıkesir'i ilçeleriyle birlikte tüm yönleriyle tanıtmaya çalıştıklarını belirten Vali Selahattin Hatipoğlu, web sayfasını Balıkesir'in kendi kültürüne ait olan birbirindeng üzel türküleriyle renklendireceklerini kaydetti. Bugünden itibaren web sayfasına girenlerin İki Keklik türküsü eşliğinde sanal ortamda Balıkesir turu yapabileceklerini söyleyen Vali Hatipoğlu, "Resmi sitemizde Balıkesir Türküleri diye bir bölüm oluşturup buraya vereceğimiz link ile Balıkesir ve ilçelerine ait yöreselm tüm türküleri toplayacağız. Dileyen ziyaretçilerimiz istediği türküyü üzerine tıklayıp dinleyebilecek, faaliyetlerimizi de siteden görebilecektir. Ayrıca, Balyıkesir türkülerini bir CD'ye toplayıp çoğaltarak tüm vatandaşlarımıza dağıtacağız" dedi.

TANITIM ATAĞI

İHA muhabirine konuşan Vali Selahattin Hatipoğlu, kısa bir süre sonra Balıkesir Valiliği olarak önemli bir kültür hizmetine imza atacaklarını açıkladı. Her yönüyle Balıkesir'in termal kaplıcalarının tanıtılacağı bir kitap hazırlattığını belirten Vali Hatipoğlu, Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün bu kitapla ilgili çalışmaları son aşamaya getirdiğini, kitabın basım işinin yapılacağını, basıldıktan sonra bu kitabın yurt içi ve yurt dışında binlerce kişi ve kurumlara dağıtılacağını bildirdi. Böylece Balıkesir'in termal kaplıca yönüyle çok iyi bir şekilde tanıtımının yapılacağını kaydeden Vali hatipoğlu, "Bu gibi hizmetler yöremizin doğal zenginliklerinin tam olarak bilinmesi bakımından çok önem arz ediyor. Turizmimiz gelişiyor, termal kaplıcalarımızla bu işin turizminin de gelişmesinde önemli bir yol almış olacağız" diye konuştu.

Vali Selehattin Hatipoğlu, "Yaptığımız bütün çalışmalarımız Balıkesir'in daha iyiye, daha güzele ulaşması içindir. Bu yöndeki çabamız ve çalışmalarımızı var gücümüzle sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

(YU-EY)

03.09.2007 18:30 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title