Haberler

Balıkesir: Türkiye Kamu-sen'den Ak Parti'ye Nezaket Ziyareti

Türkiye Kamu-Sen Balıkesir İl Temsilciliği, ikinci kongrede tekrar başkan seçilen AK Parti İl Başkanı Zekai Kafaoğlu'nu makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Türkiye Kamu-Sen Balıkesir İl Temsilciliği, ikinci kongrede tekrar başkan seçilen AK Parti İl Başkanı Zekai Kafaoğlu'nu makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Hüseyin Yurdakul ve bağlı sendika başkanlarının hazır bulunduğu ziyaret için teşekkür eden Zekai Kafaoğlu, "Yaz döneminde de dinlenmek yok" diyerek il teşkilatı olarak yapacakları etkinlik ve programlardan söz etti. AK Parti İl Başkanı Zekai Kafaoğlu, "Önümüzdeki dönemde daha aktif olacağız. 25 Haziran tarihinde tüm ilçe başkanlarıyla bir toplantı yapacağız. Yaz döneminde milletvekillerimiz ve İl Genel Meclisi üyelerimizle bütün ilçelerimizi ve mevcut köylerimizi tek tek ziyaret edip, araştırmalar yapacağız. Siyasette dinlenme yoktur. İnsanlarımızın mutluluğu hedefimizdir. Türkiye Kamu-Sen, demokratik kurallar içerisinde tepkisini dile getiren, saygı duyduğum ve takdir ettiğim bir sivil toplum kuruluşudur. Siyasetin gücü ve sermayesi tabandır. Kamu-Sen yönetimine ve bağlı sendikalara bu yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kamu-Sen İl Temsilcisi Yurdakul ise, AK Parti kongresini bizzat katılıp izlediklerini, kongrede kıran kırana bir hizmet savaşı yaşandığını, Zekai Kafaoğlu'nun tekrar başkanlık koltuğuna seçilmesinden dolayı memnun olduklarını söyledi. Yurdakul, "Biz sivil toplum kuruluşlarının dostu yoktur. Doğru olanlar ve yanlış yapanlar vardır. Siyasi partilerle ilişkilerimiz, görüşler ve ilkelerimiz çerçevesinde sürmüş ve sürmektedir. Kamu-Sen'i sadece memura zam istendiğinde değil, her yerde, her düzensizlikte görüyorsunuz. Bundan sonra da göreceksiniz. Biz partiler üstü siyaseti savunan bir kuruluşuz. AK Parti'nin yeni yönetimini kutluyor ve başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title