Haberler

Balıkesir: Sakatlar Derneği'nden Ak Parti'ye Teşekkür Ziyareti

Türkiye Sakatlar Derneği Balıkesir Şube Başkanı Orkun Dökmen, kendisini il yönetim kuruluna alan AK Parti İl Başkanı Zekai Kafaoğlu'na teşekkür etti.

Beraberinde bazı yönetim kurulu üyeleriyle AK Parti'yi ziyaret eden Onur Dökmen, partinin 2. olağan kongresinde oluşturulan 50 kişilik yeni yönetim kurulunda yer aldı. Sakatlar Derneği adına AK Parti'ye teşekkür borçlarının olduğunu ifade eden Dökmen, "Biz ülke nüfusunun büyük bir kısmını temsil etmekteyiz. İlimizde eski imar planları düzgün yapılmadığından dolayı çok büyük zorluklarla karşılaşıyoruz. Bizler, devletin işlemeyen kurumlarını harekete geçirmek çabası içerisindeyiz. Toplum olarak bilinçlenmemiz lazım. Biz üretken bir toplumuz. Bizleri yönetimlerine alarak söz sahibi yapan AK Parti yönetimine ve Başkan Zekai Kafaoğlu'na teşekkür ederiz. İnşallah bundan sonra sakatlara yönelik çalışmalar hız kazanacak ve daha iyi şartlarda yaşayacağız" dedi.

AK Parti İl Başkanı Zekai Kafaoğlu ise, son kongrede toplumun her kesiminden insanı parti yönetimine kattıklarını ifade ederek, "Yönetim kadromuza kattığımız insanlar içinde en değerli kişilerden birisi Sakatlar Derneği Başkanı Orkun Dökmen'dir. Çünkü, Dökmen Balıkesir'de yaşayan sakat kardeşlerimizi temsil etmektedir. Bizim, onları yönetime seçme düşüncemiz, dertleriyle daha yakından ilgilenerek birlikte fikir alışverişinde bulunmak. Yasaları okumadan hakları bilemezsiniz. Biz sakat kardeşlerimize yasaları okuttuk. İşimiz onlara acımak değil, onların ihtiyaçlarını karşılamak ve koruyucu çalışmalar yapmaktır. Onların da her haktan istifade etme hakkı vardır. Bu insanlar bilinçlice ve isteyerek sakat kalmıyor. Her gün onlarca trafik kazası ve iş kazaları görmekteyiz. Aslında her insan bir sakat adayıdır. Toplumun her kesimi bu konuda elinden geleni yapmak zorundadır" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title