Haberler

Balıkesir: Ramazan Bayramı Kutlamaları

Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde, bayramlaşmada dayanışmanın en güzel örneği sergilendi.

Edremit Kaymakamlığı'nda Kaymakam Ekrem Büyükata'nın makamında yapılan bayramlaşmaya; Belediye Başkanı Yunus Bozbey, Tugay Komutanı Tuğgeneral Ömer Paç, Savcı Halit Çetin, Kadıköy Belediye Başkanı Sezgin İnan, Sağlık Grup Başkanı Dr. Orhan Duran, İlçe Müftüsü Ramazan Tekin, Edremit Orman İlçe Müdür Vekili Mustafa Demirbaş ile Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti 2. Başkanı Bekir Terzioğlu, daire amir ve müdürleri ile siyasi parti temsilcileri, il genel ve belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve oda başkanları katıldı. Protokol üyeleri, sırasıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde Müdür Vekili Umut Ede, Devlet Hastanesi'nde Başhekim Vekili Dr. Namık Kemal Olurdağ, Kazdağı Devlet Hastanesi'nde Başhekim Vekili Dr Oktay Yıldırım, Akçay İlçe Jandarma Komutanlığı'nda Binbaşı İbrahim Ayhan Vural, Huzurevi'nde ise Kızılay Şube Başkanı Necati Uytun, son olarak da Edremit Belediyesi'nde Belediye Başkanı Yunus Bozbey tarafından karşılandı.

Hastaneler ve huzurevindeki bayramlaşma sırasında duygulu anlar yaşandı. Bayramı hastanede geçiren hastalar, ziyaretlerine gelen protokol üyelerine şeker ikram etti. Yetkililer de hasta olanlara acil şifalar diledi.

Hastanede hasta yakınları, geçmiş olsun ziyaretine gelen protokol üyelerine bayram şekeri ikram etti.

Kızılay Şube Başkanı Necati Uytun, huzurevinin baştan aşağıya yenilendiğini, yapılan çalışmalar ile çağdaş-modern hale getirilerek 5 yıldızlı otelleri aratmayacak nitelikte olduğunu bildirdi.

Büyük izdihamın yaşandığı bir diğer yer ise, Edremit Belediye Başkanlığı oldu. Belediye Başkanı Yunus Bozbey ve meclis üyeleri ile bayramlaşmak isteyen vatandaşlar, uzun kuyruklar oluşturdu.

Körfez'in diğer ilçelerindeki bayramlaşmalar da büyük coşku içerisinde geçti.

Burhaniye'de Belediye Başkanı Fikret Akova, Gömeç'te ise Belediye Başkanı Naim Kocabıyık bayramlarda birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergiledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title