Haberler

Balıkesir: Mantar Toplamaya Gitti, Sır Oldu

Balıkesir'in Sındırgı İlçesi'nde 2 Hafta Önce Mantar Toplamaya Gitmek İçin Evden Ayrılan Sara Hastası Kadından Haber Alınamıyor. Jandarma ve Sivil Kurtarma Ekiplerinin Günlerdir Süren Çalışmaları Sonuçsuz Kalınca Bölgeye Akut Ekibi Geldi.

Balıkesir'in Sındırgı İlçesi'nde 2 hafta önce mantar toplamaya gitmek için evden ayrılan sara hastası kadından haber alınamıyor. Jandarma ve sivil kurtarma ekiplerinin günlerdir süren çalışmaları sonuçsuz kalınca bölgeye AKUT ekibi geldi.

Sındırgı merkezde ikamet eden Melahat Coşgun (55), yaklaşık 2 hafta önce komşularıyla birlikte mantar toplamaya gitti. Ormanlık arazide işleri biten kadınlar dönmek için toplanmalarına rağmen kendileriyle gelen arkadaşları Melahat Coşgun'u bulamadı. Kaybolduğu anlaşılan kadın jandarma ve vatandaşların arama çalışmalarına rağmen bulunamadı. Bunun üzerine arama ve kurtarma konusunda daha profesyonel olan AKUT ekibinden yardım istendi. Bursa ve Kocaeli'nden gelen 19 kişilik AKUT ekibi, özel eğitimli köpekleri, cihazları ve teknik donanımları ile Melahat Coşgun'un kaybolduğu bölgede 2 gün arama yapmasına rağmen, bir sonuç almadı.

Sındırgı Kaymakamı Avni Oral, kayıp vatandaşın bulunmasıyla ilgili çalışmaların aralıksız sürdüğünü söyledi. Oral, "Kaybolan vatandaşımızın bir an önce sağ ve ya ölü bulunmasını bekliyoruz. Bölgemizin içinde veya dışında inşallah sağ olarak buluruz" dedi.

AKUT ekiplerinin de bugün çalışmalarına son vererek ilçeden ayrıldıkları bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title