Haberler

Balıkesir: Mantar Toplamaya Giden Sara Hastası Kadın Sır Oldu

Balıkesir'in Sındırgı İlçesi'nde, Komşularıyla Mantar Toplamaya Giden Sara Hastası Kadından 1 Haftadır Haber Alınamıyor. 2 Çocuk Annesi Kadın Jandarma ve Akut Ekiplerinin Çabalarına Rağmen Bulanamadı.

Balıkesir'in Sındırgı İlçesi'nde, komşularıyla mantar toplamaya giden sara hastası kadından 1 haftadır haber alınamıyor. 2 çocuk annesi kadın jandarma ve Akut ekiplerinin çabalarına rağmen bulanamadı.

Edinilen bilgiye göre, Sındırgı ilçe merkezinde ikamet eden Melahat Coşgun (55), geçtiğimiz Pazar günü komşuları ile birlikte mantar toplamaya gitti. Dağlık arazide arkadaşlarından ayrılan kadından bir daha haber alınamadı. Komşuları ve ailesinin ihbarı üzerine harekete geçen jandarmanın, arama-kurtarma ekipleri ve köylülerin yardımıyla başlattığı çalışmalardan bir netice alamadığı bildirildi.

Görgü şahitleri sara hastası, dul kadının 5 arkadaşıyla beraber öğle saatlerinde Yaylacık-Aktaş köyleri istikametine yabani mantar toplamak üzere gittiğini daha sonra da kendisinden haber alınamadığını söyledi. Daha önce de kaybolan kadının 2, 3 gün sonra evine döndüğü belirtildi. Yetkililer, Mehalat Coşgun'u gören ve bulanların en yakın güvenlik birimine haber vermelerini istedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title