Haberler

Balıkesir: Kurbanlıklara Rağbet Hindi Satışlarını Etkiledi

Kurban Bayramı ve Yılbaşı Gecesinin Aynı Tarihe Denk Gelmesi, Hindi Satışlarını Olumsuz Etkiledi. Satışlar Neredeyse Durma Noktasına Gelirken, Vatandaşların Kurbanlıklara Rağbet Gösterdikleri Gözlendi.

Kurban Bayramı ve yılbaşı gecesinin aynı tarihe denk gelmesi, hindi satışlarını olumsuz etkiledi. Satışlar neredeyse durma noktasına gelirken, vatandaşların kurbanlıklara rağbet gösterdikleri gözlendi.

Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde yıllardır hindi üreticiliği yapan Kamil Kızık, Kurban Bayramı nedeniyle ürettikleri yılbaşı hindilerinin satışlarının durduğunu ve vatandaşların hindi almayarak kurbanlık aldığını söyledi. Hindi üreticisi Kızık, "Bu yıl Kurban Bayramı ile yılbaşının aynı güne rastlamasıyla vatandaşların daha çok kurbanlıklara ilgi göstermesi üzerine hindi satışlarımız durma noktasına geldi" diye konuştu.

Bu sene hindi fiyatlarının geçen yıla göre çok düşük olmasına rağmen yine de ellerinde kaldığını söyleyen Kızık, ne yapacağını bilmediğini belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title