Haberler

Balıkesir: Kız Öğrenciler Tekme Tokat Birbirlerine Girdi

Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde, Erkek Arkadaşının Başkasıyla Çıktığını Öğrenince Çılgına Dönen Kız Öğrenci, Diğer Kızı Okul Çıkışında Bekleyip Tekme Tokat Saldırdı.

Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde, erkek arkadaşının başkasıyla çıktığını öğrenince çılgına dönen kız öğrenci, diğer kızı okul çıkışında bekleyip tekme tokat saldırdı.

Edinilen bilgiye göre, olay bugün öğle saatlerinde Soğanyemez Mahallesi Sıtkıpaşa Caddesi 1. Sokak'ta meydana geldi. Kız Meslek Lisesi ile Remzi Molvalıoğlu Ticaret Lisesi'nden oldukları belirlenen 2 kız öğrenci, Edremit Lisesi'nde okuyan bir erkek öğrenci için birbirlerine girdi. Ticaret Lisesi'nde okuyan kız öğrenci ile Kız Meslek Lisesi'nde okuyan kız öğrenci, sokak ortasında birbirlerinin saçını başını yoldu. Uzun süre tartıştıktan sonra tekme tokat birbirlerine giren öğrencileri arkadaşları güçlükle ayırdı. Paylaşılamayan erkeğin ise, yaşanan olay sonrası 2 kızı da terk ettiği ileri sürüldü. İsimleri öğrenilemeyen kızların kavgası, bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title