Haberler

Sürekli Şiddet Gördüğünü Söyleyen Hemşire, Kendisini Tehdit Eden Nişanlısını Av Tüfeğiyle Öldürdü

Güncelleme:

Balıkesir'in Edremit ilçesinde bir hemşire, kendisini vurmakla tehdit ettiğini ileri sürdüğü nişanlısını av tüfeği ile vurarak öldürdü. Gözaltına alınan genç kız, Evinç'in sürekli kendisine şiddet uyguladığını öne sürdü.

TARTIŞTIĞI NİŞANLISINI POMPALI TÜFEKLE VURDU

Edinilen bilgiye göre olay, sabah saatlerinde Darsofa Mahallesi'nde meydana geldi. Çalışmadığı öğrenilen hemşire Ceyda M. (25), babasının evinde nişanlısı Gökhan Evinç ile kavga etti. Genç kız, eve gelerek kendisini vuracağını ileri sürdüğü nişanlısına av tüfeği ile kurşun yağdırdı. Tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği Evinç, kanlar içinde yere yığıldı.

Sürekli Şiddet Gördüğünü Söyleyen Hemşire, Kendisini Tehdit Eden Nişanlısını Av Tüfeğiyle Öldürdü

POLİSİ ARAYIP NİŞANLISINI VURDUĞUNU SÖYLEDİ

Olay sonrası genç kadın 155'i arayarak, babasına ait av tüfeği ile kendisine daha önce de sürekli şiddet uyguladığını öne sürdüğü Gökhan Evinç'i öldürdüğünü söyledi.Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Sürekli Şiddet Gördüğünü Söyleyen Hemşire, Kendisini Tehdit Eden Nişanlısını Pompalı Tüfekle Öldürdü

GÖĞSÜNE SAÇMA İSABET EDEN ŞAHIS HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine eve polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekipleri, kolu kopan, göğsüne saçma isabet eden Gökhan Evinç'in yaşamını yitirdiği saptadı. Evinç'in cenazesi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Sürekli Şiddet Gördüğünü Söyleyen Hemşire, Kendisini Tehdit Eden Nişanlısını Av Tüfeğiyle Öldürdü

ÇOK SAYIDA SABIKASI VAR İDDİASI

Ölen Evinç'in çok sayıda sabıkası bulunduğu iddia edilirken, olayla ilgili Asayiş Büro ekiplerinin incelemelerinin sürdüğü öğrenildi.

Sürekli Şiddet Gördüğünü Söyleyen Hemşire, Kendisini Tehdit Eden Nişanlısını Pompalı Tüfekle Öldürdü

GÖZALTINA ALINDI

Gözaltına alınan Ceyda M. ise sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü. M.'ın, ifadesinin ardından, Edremit Adliyesi'ne sevk edileceği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Edremit 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (32)

Seren çetin:

Öldürmesi ölcekti belki

30
2
yanıtYanıtla
HOPALI:

gencin sosyal medyasıda sanki ülkenin en büyük mafyası gibi her resiminde ürkütücü deyimler yazmış. yeraltıdünyasına merak sarmış ama şimdi gerçekten yeraltıdünyasını gördün maalesef. . . . kızında ocağına incir ağacı diktin

29
3
yanıtYanıtla
YSNOKR:

ULAAA HEMŞUNLİİİ

yanıt0
yanıt7
Seren çetin:

Eline sağlık bir pislik erkek gitmiş bunlar gibi maganda çok ülkede illa kadın ölmesi gerekmiyor

29
2
yanıtYanıtla
yardım:

ekonomi dibe vurmuş sen git boş haber yaz bize

17
12
yanıtYanıtla
dede korkut:

yazık be kızım madem sabıka kaydı kabarık neden böylelerine şans veriyonuz.

25
1
yanıtYanıtla
üzeyir demir:

tehdit ettiyse kalemini kırmakla haklı kızbence serbest bırakılsın

14
10
yanıtYanıtla
Tokatli:

Bence de kizin serbest kalması gerkiyor. Yazık günah tahrik etmeseymis. Tehdit ne ya.

16
6
yanıtYanıtla
seyfi:

öldürmese belki öldürecekti nefsi müdafa ders alsın herkes öyle öldürmekle tehdit neymiş görsünler. nefsi müdafa cezayı gerektirmez bence

19
3
yanıtYanıtla
fatih:

emegine saglik nir it dha eksilmis kadina kalkan eller kirilsin

15
6
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title