Haberler

Balıkesir: Kazada Ağır Yaralanan Öğretmen Hayatını Kaybetti

Balıkesir'de, 3 Gün Önce Meydana Gelen Trafik Kazasında Ağır Yaralanan İlköğretim Öğretmeni Simge Acar'ın Hayatını Kaybettiği, Cenazesinin Yarın Öğleyin İzmir'in Urla İlçesi'nde Toprağa Verileceği Bildirildi.

Balıkesir'de, 3 gün önce meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan ilköğretim öğretmeni Simge Acar'ın hayatını kaybettiği, cenazesinin yarın öğleyin İzmir'in Urla İlçesi'nde toprağa verileceği bildirildi.

Hafta başında Balıkesir- Kepsut karayolunun 16. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında satranç şampiyonası il birinciliği müsabakaları için Balıkesir'e gelen otomobil ile belediyeye ait kamyonun çarpışması sonucu 1'i öğrenci 2 kişi ölmüş, 2 öğrenci ile öğretmen Simge Acar ve aracın şoförü yaralanmıştı. Kazanın ardından Balıkesir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan öğretmen Simge Acar, durumunun ağır olması üzerine Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Dursunbey'de, Atatürk İlköğretim Okulu'nda sınıf öğretmeni olan Simge Acar, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Simge Acar'ın yarın öğleyin memleketi olan İzmir'in Urla İlçesi'nde toprağa verileceği bildirildi.

Öte yandan, aynı kazada yaralanan 10 yaşındaki Z.S. isimli öğrencinin de durumunun ağır olması sebebiyle Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi. Feci kazada ölenlerin sayısı 3'e yükselirken, sis ve hızın sebep olduğu kazayla ilgili soruşturmanın ise sürdürüldüğü bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title