Haberler

Balıkesir: Kardeş Okula Yardım Ziyareti…

- Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde Faaliyet Gösteren Özel Özcan İlköğretim Okulu'nda Okuyan Üçüncü Sınıf Öğrencileri, Kardeş Okul Olarak Seçtikleri Ortaoba Köyü'ndeki Eşref Kaya İlköğretim Okulu'nu Ziyaret Etti.

- Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde faaliyet gösteren Özel Özcan İlköğretim Okulu'nda okuyan üçüncü sınıf öğrencileri, kardeş okul olarak seçtikleri Ortaoba Köyü'ndeki Eşref Kaya İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti.

Kardeş okul, ziyarette yanlarında getirdikleri kitap, giysi ve çiçekleri arkadaşlarına verdi. Öte yandan, ev sahibi olan Eşref Kaya İlköğretim Okulu'nun öğrenci ve öğretmenleri de ziyarette bulunan misafirlerine kek ve meyve suyu ikramında bulundu. Eşref Kaya İlköğretim Okulu Müdür Vekili Zahide Meral Özhan, "Özel Özcan İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencilerine ve öğretmen arkadaşlara ziyaret için minnettarız. Hatırlanmak güzel şey ve bizim burada hatırlanmaya ihtiyacımız var. Ziyaretinizden ve öğrencilerimiz için getirdiğiniz hediyeler için teşekkür ediyorum. Ayrıca arkadaşlar geçmiş öğretmenler günümüzü de kutlamak için çiçek de getirmişler. Bu nazik davranıştan dolayı da ayrıca öğretmen arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde biz de çocuklarımızı kardeş okul olan Özel Özcan İlköğretim Okulun'a götüreceğiz" dedi.

Özel Özcan İlköğretim Okulu öğretmenleri ise, okullararası yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinden birini göstermenin mutluluğu içinde olduklarını ve yardımlara devam edeceklerini belirtti.

(SŞ-MŞ)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title