Haberler

Balıkesir'in Vergi Rekortmenleri Açıklandı...

Balıkesir Defterdarlığı, 2006 Yılı İçin En Fazla Gelir Vergisi Ödeyen Rekortmenleri Açıkladı.

Balıkesir Defterdarlığı, 2006 yılı için en fazla gelir vergisi ödeyen rekortmenleri açıkladı.

Defterdar Erkan Akçay tarafından yapılan açıklamada, il genelinde Yeni Karamürsel Mağazaları'nın sahibi olan konfeksiyoncu Ayvalıklı işadamı Ali Hasan Ok'un 209 bin 381,18 YTL tahakkuk eden rakamla birinci olduğu bildirildi. İl genelindeki sıralamada A. Rona Yırcalı 48 bin 758,67 YTL. tahakkuk, 633 bin 238,83 YTL.'lik matrah ile ikinci, Balıkesir 2. Noteri Mustafa Salihoğlu da 120 bin 505,86 YTL. tahakkuk eden 549 bin 809,25 YTL. matrah ile üçüncü oldu.

Yüksek düzeyde gelir vergisi ödemede bu sene 57. yılını kutlayan Yırcalı Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Sırrı Yırcalı, merkezdeki rekorunu yine egale etti. Yırcalı, gelir vergisinin yürürlüğe girdiği 1950 yılından itibaren aralıksız yarım yüzyılı aşkın süreden bu başarısını sürdürürken, bu yıl da merkezde liderliğini korudu. Yırcalı, yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Gönen HES A.Ş., Best, Balyem, Yersa gibi şirketleriyle de ödediği kurumlar vergisinde her yıl altın madalyaların sahibi oluyor. Türkiye genelinde de en çok vergi veren işadamları arasında bulunan Yırcalı, çok sayıda altın madalyaya sahip.

BALIKESİR'İN İLK 50'Sİ

2006 yılına dair 2007 yılı Mart ayı içerisinde verilen yıllık gelir vergisi beyannamelerinde en fazla vergi tahakkuk ettirerek, il genelindeki sıralamada ilk 50'de yer alan gelir vergisi mükelleflerinin isimleri ile bağlı oldukları vergi daireleri şunlar:

"Ali Hasan Ok (Ayvalık), Ahmet Rona Yırcalı (Kurtdereli - merkez), Mustafa Salihoğlu (Kurtdereli - merkez), Muammer Metin Ezgi (Kurtdereli - merkez), Ahmet Gençer (Bandırma), Cihan Akar (Kurtdereli - merkez), Zeynep Çetin (Bandırma), Mehmet Ergil (Ayvalık), Hikmet Ağaoğlu (Sındırgı), İsmail Ağaoğlu (Sındırgı), Muharrem Çimen (Kurtdereli - merkez), Sibel Bülbül (Edremit), Y. Kemal Gencer (Bandırma), Salih Kurt (İvrindi), Mevlüt Yolcu (Kurtdereli - merkez), Gürsel Yörükbay (Karesi - merkez), Mithat Aydın (Edremit), Hasan Can Çoker (Bandırma), 20. sıradaki mükellef adının açıklanmasını istemiyor, Refi Taviloğlu (Erdek), Hüseyin Selçuk (Edremit), Metin Özdil (İvrindi), Özkan Timurodaman (Gönen), Ali Öntan (Kurtdereli - merkez), Nilsen Selek (Bandırma), Hakan Kayabaşı (Kurtdereli - merkez), Müfide Akyel (Edremit), Uğur İpek (Ayvalık), Yakup Bozkan (Susurluk), Mehmet Sıray (Ayvalık), Hüseyin Avni Günal (Havran), Hasan İbrahim Kınay (Bandırma), Necati Köklü (Kearesi - merkez), M. Davut Kavuzoğlu (Gönen), Arslan Mutaf (Edremit), Müfit Soygür (Gönen), Fatma Demet Egeli (Kurtdereli - merkez), Hasan Özpolat (Edremit), Tunç Bayram (Gönen), Zafer Narman (Gönen), Aydın Güngör (Susurluk), Ersin Sarıgöllü (Kurtdereli - merkez), Ali Zorel (Havran), Ayşe Kılıç (Kurtdereli - merkez), Aslan Deniz Özkan (Kurtdereli - merkez), 47. mükellef adının açıklanmasını istemiyor. Murat Budakoğlu (Kurtdereli - merkez), Müşerref Yırcalı (Kurtdereli - merkez) ve Akın Sabri Mete (Ayvalık)"

Vergi rekortmenlerinin önümüzdeki günlerde düzenlenecek bir tören ile ödüllendirilecekleri bildirildi.

(YU-MŞ)

03.04.2007 17:34 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title