Haberler

Balıkesir: İl Genel Meclis Üyeleri, Köy Hayırlarına Katıldı

Balıkesir'de, İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Mehmet Akif Okur, AK Parti grubu ile birlikte köylerde düzenlenen geleneksel hayır yemeklerine katıldı.

Balıkesir'in köylerinde geleneksel olarak yapılan Hıdrellez hayırları devam ediyor. Hafta sonu köylerden aldıkları davetlere icabet eden İGM Başkanı Mehmet Akif Okur ile İGM'nin AK Parti Grup Başkan Vekili Şenol Durmuş, merkez üyeler Halil Aköz, Mahmut Eren ve Mithat Okuyucu, sırasıyla Konakpınar, Hisaralan, İbirler, Narlı ve Bayat Köyleri ve Susurluk İlçesi'ne bağlı Göbel Beldesi, Alibeyköy ve Aziziye Köyleri'yle, İvrindi İlçesi'ne bağlı Çelimler Köyü'nü ziyaret etti. İvrindi Çelimler Köyü'nde bir konuşma yapan İGM Başkanı Mehmet Akif Okur, zor şartlar altında da olsa köyleri ziyaret ettiklerini, sıkıntılı günlerde olduğu gibi mutlu günlerinde de köylü vatandaşların yanında bulunmaya gayret ettiklerini söyledi. Hayırların vesilesiyle köylülerin sorunlarını yerinde inceleyip, çözümlerinin de pratik hale geldiğini kaydeden Okur, İvrindi'ye bağlı Kuşdere, Gümeli, Demirciler, Çatalan, Gebeçınar, Küçük Ilıca, Kışladere ve Hacı Ahmetler Köyleri'nin muhtarları ile görüşüp sorunlarını dinledi. İGM Başkanı Mehmet Akif Okur, 2006 yılı içinde İvrindi İlçesi'nde 36 km. stabilize, 20 km. asfalt olmak üzere toplam 56 km. yol yapılacağını, ayrıca, 15 köyün su probleminin tamamen çözüleceğini açıkladı. Başkan Okur, "Su problemi bulunan köy kalmaması için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Sayın başbakanımızın da bu konuda çok büyük hassasiyeti var. Onun emir ve direktifleri doğrultusunda köylerimizin yol, su ve kanalizasyon sorunlarını en kısa sürede çözmek için çalışıyoruz. Hiçbir köyümüzün yol, su ve kanalizasyon sorunu kalmayacak" dedi. Çelimler Köyü'ndeki Hıdrellez hayrında İvrindi İGM üyesi Hayati Baltacı ile AK Parti Merkez İGM üyeleri ve İvrindili muhtarlar ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title