Haberler

Balıkesir: Huzurevinin Huzuru Yok

Balıkesir'in Burhaniye İlçesi'nde Yaklaşık 1.5 Ay Önce Hizmete Giren Kenan Sucuoğlu Huzurevi'nin İlgi Görmediği Bildirildi. 38 Kişilik Huzurevinde 2 Kişinin Kaldığını Belirten Müdür Osman Özarkon, Huzurevi Sakinlerinin Sayısını Artırmak İçin Tanıtım Hamlesi Başlattıklarını Kaydetti.

Balıkesir'in Burhaniye İlçesi'nde yaklaşık 1.5 ay önce hizmete giren Kenan Sucuoğlu Huzurevi'nin ilgi görmediği bildirildi. 38 kişilik huzurevinde 2 kişinin kaldığını belirten Müdür Osman Özarkon, huzurevi sakinlerinin sayısını artırmak için tanıtım hamlesi başlattıklarını kaydetti.

Geçtiğimiz yıl inşaatı devam ederken huzurevinde kalmak için 44 kişinin adını yazdırdığını belirten Müdür Osman Özarkon, "Şu anda 2 kişi kalıyor. Huzurevini tanıtmak için yoğun çalışma içine girdik. Geçtiğimiz yıl huzurevi inşaatı devam ederken, 44 kişi burada kalmak için adını yazdırmıştı. 38 kişilik huzurevini doldurmak için yoğun çalışma başlattık. Bunun için tanıtım broşürü ve afişler de hazırladık. Son günlerde 12 kişi daha başvuru yaptı. Bu kişilerin durumlarını inceliyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title