Haberler

Balıkesir: Erkek Futbol Takımına Bayan Antrenör

Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde Bu Yıl Açılan Salih Korkut Budaras Lisesi'nde Beden Eğitimi Öğretmenliği Yapan Spor Akademisi Mezunu Ela Onat, Okulun Erkek Futbol Takımını, Futbol Seçmelerine Hazırlıyor.

Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde bu yıl açılan Salih Korkut Budaras Lisesi'nde beden eğitimi öğretmenliği yapan spor akademisi mezunu Ela Onat, okulun erkek futbol takımını, futbol seçmelerine hazırlıyor.

Salih Korkut Budaras Lisesi'nde beden eğitimi öğretmeni ve ayrıca okulun erkek futbol takım antrenörlüğünü yapan Ela Onat, Gazi Üniversitesi beden eğitimi öğretmenliğini iki yıl önce bitirdiğini belirterek, öğrencilere öncelikle futbol oyun kurallarını öğreterek erkek meslektaşlarına taş çıkartıyor. Ayrıca okulun kız voleybol takımını da çalıştıran Ela öğretmen, "Bu yıl eğitim ve öğretime kazandırılan Salih Korkut Budaras Lisesinde beden eğitimi öğretmenliği yapıyorum. Ayrıca okulumuzun erkek futbol takımını ve ayrıca kız voleybol takımını çalıştırıyorum. Liseler arası spor müsabakalarında okulumuzun ismini en iyi şekilde duyurmak için öğrencilerimizle her gün çalışmaya başladık. İnanıyorum ki, okulumuzu en iyi şekilde temsil edeceğiz. Erkek futbol takımını çalıştırmak o kadarda zor değil. En azından bir bayan antrenör karşında erkek öğrencilerimiz çalışmalar sırasında birbirlerine karşı daha nazik davranıyorlar"dedi.

Öte yandan Futbol takımındaki erkek öğrenciler, futbol kurallarını en iyi bilen bir bayan antrenörle çalışmanın zevkini yaşadıklarını açıklayarak, "Hocamızdan son derece memnunuz. Ela öğretmenimiz sayesinde okulumuza en iyi dereceleri kazandıracağımıza inanıyoruz. Hedefimiz, okulumuza birincilik kupası getirmek. Öğretmenimizle uzun süre çalışmayı istiyoruz" dediler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title