Haberler

Balıkesir: Edremit Körfezi'ndeki 278 İdareci Bilgilendirildi

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdür Vekili Mustafa Küçükoğlu, Balıkesir'in Edremit İlçesi'ndeki Özel Özcan İlköğretim Okulu'ndaki Toplantıda Körfez İdarecilerine Bakanlığın Çalışmalarını Anlattı.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdür Vekili Mustafa Küçükoğlu, Balıkesir'in Edremit İlçesi'ndeki Özel Özcan İlköğretim Okulu'ndaki toplantıda körfez idarecilerine bakanlığın çalışmalarını anlattı.

Toplantıya Edremit, Burhaniye, Ayvalık, Gömeç, Havran İlçe Milli Eğitim müdürleri, şube müdürleri, okul müdürleri ve müdür yardımcıları olmak üzere toplam 278 idareci katıldı. Toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın söylenmesinin ardından, Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Atanur Çağlayan'ın selamlama ve açılış konuşmasıyla başladı. Ardından İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Davut Güngör tarafından, bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi. Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdür Vekili Mustafa Küçükoğlu, kürsüye gelerek, bakanlığın bugüne kadar yapmış olduğu çalışmaları slayt gösterisi halinde Körfez idarecilerine aktardı. Körfez bölgesindeki idareciler, toplantının çok yararlı olduğunu açıkladı.

Özel Özcan İlköğretim Okulu yetkilileri, böyle bir toplantının okullarında yapılmasından ve Körfez idarecilerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title