Haberler

Balıkesir: Edremit Berberler ve Kuaförler Odası'ndan Fransız Mallarına Boykot

Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde Berberler ve Kuaförler Odası, Fransa'da Sözde 'Ermeni Soykırımını İnkar Yasa Tasarısı'nın Kabul Edilmesine Tepki Olarak Fransız Mallarını Kullanmama Kararı Aldı.

Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde Berberler ve Kuaförler Odası, Fransa'da sözde 'Ermeni Soykırımını İnkar Yasa Tasarısı'nın kabul edilmesine tepki olarak Fransız mallarını kullanmama kararı aldı.

Edremit Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erdoğan Güder, "Sözde Ermeni soykırımı iftirasını inkar etmeyi suç sayan bu kanun, Türk kamuoyunda büyük üzüntü ve tepkiyle karşılanmıştır. Tarihi gerçeklerle örtüşmeyen bu yanlış ve haksız karara esnaf ve sanatkarlar olarak tepki göstermek istedik. Fransız mallarının kullanılmaması, satılmaması ve raflardan indirilmesi için üyelerimize çağrıda bulunuyoruz. Fransız şampuan, saç ürünleri, cilt bakım ürünleri, kozmetik, parfüm ve tıraş bıçaklarını kullanmayalım" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title