Haberler

Balıkesir: Edremit Belediyesi ile Eto İş Birliğine Gidiyor…

Balıkesir'in Edremit Belediyesi ile Edremit Ticaret Odası (Eto) İş Birliğine Gidiyor.

Balıkesir'in Edremit Belediyesi ile Edremit Ticaret Odası (ETO) iş birliğine gidiyor.

Edremit Belediyesi'nde gerçekleşen toplantı sonrasında, Edremit'in tanıtımı ve turizm sektöründe hak ettiği yeri alması amacıyla yapılacak tanıtım faaliyetleri içersinde birlikte proje üretme ve tanıtım fuarlarına ortak katılım kararı aldı. ETO Başkanı Erol Ürer, beraberinde Turizm Komisyonu üyeleri Adem Kuşçuoğlu ve Vecdi Güreli ile Edremit Belediye Başkanı Yunus Bozbey'i makamında ziyaret etti. ETO'nun iş birliği teklifini olumlu bir yaklaşım olarak değerlendiren Edremit Belediye Başkanı Yunus Bozbey, "Bu adımı yerinde bir karar olarak değerlendiriyorum. Bölgemizin sosyal ve ekonomik açıdan kalkınması adına yerinde bir karar. Edremit Belediyesi, atılan her olumlu adımım yanında olacaktır." dedi.

Edremit Ticaret Odası Başkanı Erol Ürer ise, "2. Zeytin Hasat Sonu Şenlikleri'ne Ticaret Odası olarak destek vermek istiyoruz. Başlattığımız iş birliğini karşılıklı adımlarla güçlendirmemiz lazım. EMİT Fuarı'nda ortak reyon açılımı Edremit'in tanıtımına büyük fayda getirecektir." dedi.

ETO Turizm Komisyonu Üyeleri Adem Kuşçuoğlu ve Vecdi Güreli ile Belediye Meclis Üyesi Murat İşcan'ın öncülük edeceği bir komisyon kurulacağı belirtirilirken, Şubat ayının ilk haftasında 2. Zeytin Hasat Sonu Şenlikleri'ne büyük bir katılım sağlamayı ve Şubat ayının 23'nde İstanbul'da yapılacak Uluslararası EMİT Fuarı'na hazırlıkların şimdiden başlaması gerektiği vurgulandı.

(BT-MŞ)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title