Haberler

BALIKESİR Dumandan etkilenen kedi kalp masajıyla hayata döndürüldü

Güncelleme:

Dumandan etkilenen kedi kalp masajıyla hayata döndürüldüBALIKESİR'de yangın çıkan evde yavrularıyla birlikte mahur kalan ve dumandan etkilenen kedi itfaiye ekiplerinin uyguladığı kalp masajıyla hayata döndü.

Dumandan etkilenen kedi kalp masajıyla hayata döndürüldü

BALIKESİR'de yangın çıkan evde yavrularıyla birlikte mahur kalan ve dumandan etkilenen kedi itfaiye ekiplerinin uyguladığı kalp masajıyla hayata döndü.

Olay, Bandırma Sunullah Mahallesi Meydan Sokak'ta meydana geldi. Figen Ünal'a ait evde, elektrik tesisatının arızalanması nedeniyle meydana gelen yangın mahallede korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Evinin bir anda alevlere teslim olduğunu gören Ünal evden çıkarak itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edilirken kedisinin evde kaldığını farkeden Ünal evinden yükselen alevleri korku dolu gözlerle izledi. İtfaiye ekipleri yangını kısa ürede kontrol altına alırken ekipler mahsur kalan kedilerİn kurtarılması için çalışma başlattı. Evde baygın halde bulunan anne ve 3 yavrularını çıkaran itfaiyeciler dumandan etkilenen kediye kalp masajı ve suni teneffüs uyguladı. Hayata döndürülen kedi, su ile yıkanmasının ardından veteriner kliniğine götürüldü.

Kedinin veteriner kliğindeki tedavisinin sürdürüldüğü öğrenildi.

Görünüt Dökümü

------------------------

-Dumandan etkilenen kediye kalp masajı yapılması

-İtfaiye ekiplerinin çalışması foto

-Genel, detay görüntü

Süre: 1.03 DK Boyut: 117MB

Haber-Kamera: Ümit BABACAN/BANDIRMA,(Balıkesir),(DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balıkesir İtfaiye Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title