Haberler

Balıkesir'de Yerel Yönetimler

Balıkesir Belediyesi, 2008 Yılı İçin Yol, Bordür ve Kaldırım Yenileme Çalışmalarına Başlandığını Bildirdi.

Balıkesir Belediyesi, 2008 yılı için yol, bordür ve kaldırım yenileme çalışmalarına başlandığını bildirdi.

Belediye, 2008 yılı içerisinde yürüteceği yol, bordür ve kaldırım yenileme çalışmalarına, Adnan Menderes Mahallesi'nden başladı. Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerle başlatılan çalışmalar kapsamında, ilk olarak, yapısı nedeniyle asfalt atılamayacak olan sokaklara kilit parke taşı döşendiği belirtildi. Bu yıl içinde, tretuvar ve sokak zeminlerine, yaklaşık 20 bin m2 alanın kilit parke taşıyla kaplanacağını belirten Fen İşleri Müdürü Nazım Ergelen, "Bu çalışmalar sırasında, bu iş döneminde asfaltlayacağımız yolların bordür ve tretuvarlarını da yapıyoruz. Böylece, Nisan ayında başlayacağımız asfaltlama işlerini daha da hızlandırmayı planlanıyoruz" dedi.

Nazım Ergelen, havaların müsait olması nedeniyle, yollarda, öncelikle teknik açıdan asfalt kullanılamayacak olan sokaklardan başlayıp bordür ve kilit parke döşeme işlerine başladıklarını söyledi.

Önümüzdeki haftalarda, havaların müsait olmasına bağlı olarak çeşitli bölgelerde eş zamanlı başlatılması planlanan asfaltlama çalışmaları kapsamında, 2008 yılında, Balıkesir'de yenilenmesi gereken yoların çok önemli bir kısmında bordür, tretuvar ve asfaltlama çalışmalarının tamamlanmasının hedeflendiği bildirildi.

(YU-) 07.03.2008 22:45 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title