Haberler

Balıkesir'de Şehir Koordinasyon Merkezi kuruluyor

Vatandaşların beklentilerine en kısa sürede çözümler üretmek için Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve 20 ilçe belediye başkanı, 'Şehir Koordinasyon Merkezi' kurulması kararı aldı.

Vatandaşların beklentilerine en kısa sürede çözümler üretmek için Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve 20 ilçe belediye başkanı, 'Şehir Koordinasyon Merkezi' kurulması kararı aldı. Başkan Yılmaz, "Ortak akıl ve uyum içerisinde, siyaset üstü bir yaklaşım ile çalışarak bu şehrin 5 yılını birlikte planlamak istiyoruz" dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın başkanlığında 20 ilçe belediye başkanı, 'Stratejik Plana Hazırlık İlçe Koordinasyon Toplantısı'nda bir araya geldi. Kurulacak olan Şehir Koordinasyon Merkezi ile ilgili detayların görüşüldüğü toplantıda ayrıca şehirle ilgili paylaşım ve istişarelerde bulunuldu. Balıkesir'i hayal edilen noktaya getirmek için 20 belediye başkanı ile ortak hareket etmek ve uyumlu çalışmak istediklerini ifade eden Başkan Yücel Yılmaz, "Ortak akıl ve uyum içerisinde çalışarak bu şehrin 5 yılını birlikte planlamamız gerekiyor. Balıkesir için dertlenmek, Balıkesir'i konuşmak siyaset üstü bir yaklaşım gerektiriyor. Bunun için de birlikte düşünmemiz, birlikte hareket etmemiz, bu şehri birlikte yönetmemiz gerekiyor" dedi.

Şehrin öncelikleri önceliğimiz

"Şehrin öncelikleri, önceliğimiz" diyen Başkan Yücel Yılmaz, şehri konuşan, şehirle ilgili dertlenen insanlardan oluşan bir altyapıyı kurmak istediklerini kaydetti. Büyükşehir Belediyesi ile 20 ilçe belediyesinin etkin bir koordinasyonla çalışıp vatandaşların beklentilerine en kısa sürede çözümler üretmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Yılmaz, bu süreci en verimli şekilde yönetmek adına "Şehir Koordinasyon Merkezi"nin kurulumu için çalışmalara başladıklarını belirtti. Şehir Koordinasyon Merkezi ile Büyükşehir Belediyesi, bağlı kuruluşlar ve ilçe belediyeleri arasında bilgi akışının ve koordinasyonun sağlanması, gelen talep ve isteklerin ilgili birimlere ulaştırılıp en kısa sürede çözüme kavuşturulması ve tüm bu aşamalarda vatandaşa geri dönüşlerin yapılarak bilgilendirilmesi, ayrıca vatandaş memnuniyetinin sağlanması hedefleniyor. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yücel Yılmaz Balıkesir Siyaset Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title