Haberler

Balıkesir'de Sakin Seçim

Edip Uğur, Çiğdem Batubey İlköğretim Okulu'nda, eşi Nurgül Uğur'la birlikte 1395 nolu sandıkta oyunu kullandı.

Balıkesir'de seçmenler sabahın erken saatlerinden itibaren sandık başına giderken, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Balıkesir 1'inci sıra adayı Edip Uğur, Çiğdem Batubey İlköğretim Okulu'nda, eşi Nurgül Uğur'la birlikte 1395 nolu sandıkta oyunu kullandı.

Eşi Nurgül Uğur ve torunu Ahmet Ermiş ile birlikte Okul Müdürü Necati Yıldırım'ın odasında bir süre oturan Edip Uğur, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Uğur, "Vatandaşın oyunu kullanması, kendini yönetecek olanları seçmesi çok önemli" dedi.

MHP Balıkesir 2'nci sıra Milletvekili adayı Rafet Çetinel, 100. Yıl Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'ndeki 1128 nolu sandık listesinde ismi bulunamayınca 1129 nolu sandıkta oy kullandı.

6 Eylül İlköğretim Okulu'nda görevlilerin yardımıyla oy kullanan 99 yaşındaki Kadir Kadri Tezel, seçimin hayırlı olmasını istedi. Oy kullanmaya gelen 4 kişi de haklarında yakalama emri olduğu için gözaltına alındı. - Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title