Haberler

Balıkesir'de Karesispor Bayramı

TÜRKİYE Basketbol 2'nci Ligi Final Grubu'ndaki son maçında Antalyaspor'u yenerek Türkiye Basketbol Ligi'ne yükselen Karesispor'un 1'inci Lig'e çıkması nedeniyle kutlama yapıldı.

TÜRKİYE Basketbol 2'nci Ligi Final Grubu'ndaki son maçında Antalya spor'u yenerek Türkiye Basketbol Ligi'ne yükselen Karesi spor'un 1'inci Lig'e çıkması nedeniyle kutlama yapıldı.

Salı akşamı sponsor firmaların yöneticileri ve Karesi Belediye Meclis üyeleri ile Balkonuk Center'daki iftarda bir araya gelen oyuncular ile teknik ve idari kadro, daha sonra Avlu Balıkesir'deki kupa töreninde bir araya geldi. Vali Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Karesi Kaymakamı Abdulkadir Demir, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur, Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler ve Karesi spor Başkanı Ahmet Ayan'ın da katıldığı törende büyük coşku yaşandı.

Basketbolcuların tanıtıldığı, final niteliğindeki Antalya spor maçının en kritik anlarının izlendiği kupa töreninde konuşan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 2 yılda 2 lig atlamanın önemine dikkat çekerek, "Başarı asla tesadüf değildir" dedi. Karesi spor'un yeni kuşaklara örnek olmasını hedeflediklerini belirten Yılmaz, "Çocuklarımız televizyon karşısında ya da bilgisayar başında değil, spor yaparak, basketbol oynayarak büyüsün, fiziksel enerjilerini zihinsel enerjiye dönüştürsün" diye konuştu.

Karesispor'un kente büyük mutluluk yaşattığını söyleyen Vali Yazıcı, "Şampiyonluğu Balıkesir'e getirdiğiniz için hepinizi tebrik ediyorum. Tüm vatandaşlarımız gibi benim de beklentim Kaürisispor'u Süper Lig'de görmek" mesajını verdi.

- Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ersin Yazıcı Antalyaspor Balıkesir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title