Haberler

Balıkesir'de Aranan 7 Kişi Yakalandı

Balıkesir'de İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde çocukların ve gençlerin korunmasına yönelik yapılan denetimlerde aranan 7 şahıs yakalandı.

Balıkesir'de İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube koordinesinde, Asayiş, Çocuk, Narkotik, Trafik ve diğer birimlere bağlı 268 personel ile "Çocukların ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması 12" adı altında uygulama yapıldı. İl genelinde 255 okul çevresinde parklar, bahçeler, metruk binalar, alkol ve tütün mamulleri satışı yapılan yerler, iddia, tekel ve ganyan bayileri, kahvehaneler, internet ve oyun salonlarının genel güvenlik ve asayiş yönünden denetimler yapıldı. Uygulamada bin 944 şahsın GBT kaydı incelenerek, 429 araç ile 103 okul servisi kontrol edildi. 18 aracın sürücüsüne işlem yapılarak 186 umuma açık yer, 50 internet kafe, 105 park ve bahçe, 20 oyun salonu denetlendi. 4 şahsa adli idari işlem yapılırken, 7 aranan şahıs yakalandı. Denetlemelerde 1 iş yeri hakkında işlem yapılırken, 2 av tüfeği, 15 mermi, 15 adet sentetik uyuşturucu maddesi ele geçirildi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Balıkesir 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title