Haberler

Balıkesir'de 10burda Avm Hizmete Açıldı

BALIKESİR'de yapılan Esas Gayrimenkul bünyesindeki 10Burda AVM, kent protokolünün katılımı ile hizmete girdi.

BALIKESİR'de yapılan Esas Gayrimenkul bünyesindeki 10Burda AVM, kent protokolünün katılımı ile hizmete girdi. 100 milyon dolara mal olan AVM'de 1200 kişi çalışacak.

Merkez Altıeylül ilçesindeki adliye kavşağı yanında hizmet verecek olan Esas Gayrimenkul'ün toplam 100 milyon dolarlık yatırımı 10Burda AVM, bugün düzenlenen törenle hizmete açıldı. AVM'nin açılışına Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Zeki Kafaoğlu, Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı, Esas Holding CEO'su Kazım Köseoğlu, ilçe belediye başkanları, Balıkesir iş dünyası ve davetliler katıldı.

Açılış öncesi konuşan Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı, Türkiye'de alışveriş merkezlerinin en çok istihdam yaratan yerlerden birisi olduğunu söyledi. Kamışlı, "Türkiye'deki toplam 400 küsur alışveriş merkezine 58 milyar dolarlık yatırım yapılmış olup, bu alış veriş merkezlerindeki nitelikli çalışan sayısı 520 bin kişidir. Biz 10Burda AVM için 1200 kişi iş imkanı sağlamış olacağız. Bundan sonra 2019'da Adana'daki açılışımızda beraber toplam AVM'lerdeki çalışan sayımız 10 bini bulmuş olacaktır. Burada 40 bin metrekare kiralanabilir alan, 135 mağazası ile 1200 araç kapasiteli otoparkı, 2 bin metrekare eğlence alanı, 7 sinema salonu, yeme, içme, kültür ve sanat etkinlikleriyle Balıkesir ve çevre ilçeleri bir araya getirmeyi planlıyoruz. 10Burda'da yapılmayanları yapmak, yaşanmayanları yaşatmak için varız. 10Burda Balıkesir'in yeni yaşam ve buluşma merkezi olacak" dedi.

'BU AVM DİĞERLERİNDEN FARKLI'

Açılışta konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, 10Burda AVM için "Bu AVM diğerlerinden çok farklı" diyerek sözlerine başladı. Kafaoğlu, burada sadece ticaretin düşünülmediğini, kültür ve sanatı da içinde barındıran alışveriş merkezini Balıkesir'e kazandıran Esas Holding yöneticilerine teşekkür etti. Kafaoğlu, ayrıca yeni yapılan adliye kavşağı ile bu bölgedeki trafik sorununu çözdüklerini hatırlatarak, Esas Holding'in ayrıca yayalar için bir üstgeçit yapacağı bilgisini verdi.

Konuşmaların ardından Anadolu Ateşi Dans Topluluğu gösterilerini sundu. Daha sonra Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı, beraberinde protokol ile birlikte açılış kurdelesini kesti. Açılışın ardından, ay sonuna kadar açık kalacak olan Balmumu Müzesi ve AVM'deki işyerleri gezildi.

- Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe UEFA Konferans liginden elendi mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title