Haberler

Balıkesir: Burhaniye Sakatlar Derneği'nden Engellilere Gıda Yardımı

- Balıkesir'in Burhaniye İlçesi'nde 9 Ay Önce Açılan Türkiye Sakatlar Derneği Şubesi Ramazan Ayı Nedeniyle Gıda Dağıtımına Başladı.

- Balıkesir'in Burhaniye İlçesi'nde 9 ay önce açılan Türkiye Sakatlar Derneği Şubesi Ramazan ayı nedeniyle gıda dağıtımına başladı.

Burhaniye'de geçtiğimiz yılbaşında kurulan Türkiye Sakatlar Derneği Burhaniye Şubesi özürlü vatandaşların umudu haline geldi. Başkan Yusuf Baltacı'nın önderliğinde ilçenin mahalle ve köylerini dolaşan dernek yönetimi 430 engelli vatandaşa ulaşmayı başardı. Kaymakam Bekir Şahin Tütüncü, Belediye Başkanı Fikret Akova ve sivil toplum örgütlerinden yardım gördüklerini belirten Dernek Başkanı Baltacı, "Dernek genel başkanlığından sağladığımız 55 tekerlekli sandalyenin büyük bölümünü ihtiyaç sahiplerine dağıttık. 2 tekerlekli sandalye de Burhaniye Devlet Hastanesi'ne verdik. Şimdi ise, ilçemizdeki bir salça fabrikası bizim için 50 adet gıda paketi yardımı yaptı. Bunları da ihtiyaç sahibi üyelerimize dağıtacağız. Daha önce de bir hayırseverin bize verdiği 150 yatak ve ranzayı ihtiyaç sahiplerine dağıtmıştık. Engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek için çalışıyoruz. Bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

(AT-KT-MŞ)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title