Haberler

Balıkesir Belediyesi'ne Yönelik Operasyon

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Balıkesir Belediyesi'ne yönelik düzenlenen operasyona ilişkin, "Biz sayın belediye başkanımıza da, arkadaşlarına da sonuna kadar güveniyoruz" dedi.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Balıkesir Belediyesi'ne yönelik düzenlenen operasyona ilişkin, "Biz sayın belediye başkanımıza da, arkadaşlarına da sonuna kadar güveniyoruz" dedi.

Büyükataman, Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok'u makamında ziyaret etti. Balıkesir Belediyesi'ne yönelik düzenlenen operasyon hakkında bilgi almak ve belediye başkanının yanında olduğunu göstermek için burada olduğunu belirten Büyükataman, 29 Mart 2009 mahalli idareler seçimlerinden günümüze kadar MHP'li belediyelere sürekli siyasi baskıların yapıldığını iddia etti.

Operasyon hakkında herhangi bir hukuk dışı olayla karşılanırsa sessiz kalamayacaklarını söyleyen Büyükataman, şunları kaydetti:

"MHP olarak yapılacak hiçbir hukuksuzluğa sesiz kalmayacağız. MHP'liler sahipsiz de değiller. Hepsini tek tek not ediyoruz. Buradan açık yüreklilikle söylüyorum, 'keser döner sap döner, gün olur hesap döner' misali. Hukukun bir gün kendilerine de lazım olacağını unutmamalarını tavsiye ediyorum. Biz sayın belediye başkanımıza da, arkadaşlarına da sonuna kadar güveniyoruz. Her kez aklını başına almalı ayağını denk atmalı. Biz bu filmi daha önce de gördük. Tamamen siyasi küçük hesaplara dayanan MHP'li belediyelere yönelik yıldırma operasyonlarına biz alışığız. Ne acıdır ki 29 Mart 2009 mahalli idareler seçimlerinden bu güne yurdun muhtelif yerlerindeki belediye başkanlıklarımıza ilk günden itibaren yıldırma politikaları yapılmıştır. Ama hiçbir belediye başkanımız böyle şeylerden yılmadılar. Biz her şeye rağmen adalete güveniyoruz ve inanıyoruz."

Belediye Başkanı Ok ise sorguları devam eden çalışma arkadaşlarına güvendiğini söyleyerek, "Şu anda gözlem altında olan arkadaşlarımızın ben kefiliyim. Kendime güvenmediğim kadar arkadaşlarıma güveniyorum. Bu operasyon tamamen siyasi bir operasyondur. Bunu da Balıkesir'de herkes biliyor. ve bu durumu nefretle kınamaktadırlar. Bizler emanetin namus olduğunu, namusa leke getirilmeyeceğini bilen ve bu şuurda hareket eden insanlarız" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Seyhan Kırıcı

Yayıncı: Doğan Sarıtaş - BALIKESİR

Kaynak: AA / Yerel

Balıkesir Belediyesi İsmet Büyükataman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title