Haberler

Balıkesir Belediyesi'nden, "Rüsum Vergisi" Ödülü

Balıkesir Belediyesi, Rüsum Vergisinde Birinci Olan Hal Esnafını Ödüllendirdi.

Balıkesir Belediyesi, rüsum vergisinde birinci olan hal esnafını ödüllendirdi.

Balıkesir Yaş Sebze Meyve Hali'ne mal giriş çıkışlarında fatura üzerinden alınan rüsum vergisinde 2007 yılı birincisi olan Uysallar Ticaretin sahibi Gökhan Uysal'a Belediye Başkanı Sabri Uğur bir teşekkür plaketi verdi. Toptancı halinde faaliyet gösteren Uysallar Ticaretin, Belediye'ye geçen yıl toplam 45 bin YTL rüsum vergisi vererek en çok rüsum ödeyen esnaf olduğu açıklandı. Uysallar Ticaret'in sahibi Gökhan Uysal'ı makamında kabul eden Belediye Başkanı Sabri Uğur, plaket verdi. En çok rüsum vergisi vererek birinci olan Gökhan Uysal'ı sırasıyla, 40 bin YTL ile Zekeriya Çiftçi ve Mesut Kuşku , 31 bin YTL ile Mücahit Şen, 28 bin YTL ile Abdullah Köse ve 18 bin YTL rüsum vergisi ödeyen İlhan Üğdüllü takip etti.

Yerel yönetimlerin kontrolünde olan Sebze ve Meyve Halleri'ne giren ve çıkan bütün sebze ve meyvelerin faturaları üzerinden yüzde 2 oranında alınan rüsum vergisini halde faaliyet gösteren 42 esnafın hepsinin yıllık olarak ödediği bildirildi.

(YU-)

11.02.2008 19:31 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title