Haberler

Balıkesir Belediyesi'nden 7 Bin Öğrenciye Katı Atık Eğitimi

Balıkesir Belediyesi Tarafından Yürütülen "Katı Atık Eğitimi" Projesiyle 7 Bin Öğrenci, Katı Atıkların Ayrı Toplanması ve Geri Kazanımı Hususunda Bilgilendirildi.

Balıkesir Belediyesi tarafından yürütülen "Katı Atık Eğitimi" projesiyle 7 bin öğrenci, katı atıkların ayrı toplanması ve geri kazanımı hususunda bilgilendirildi.

Balıkesir Belediyesi tarafından Leonardo Da Vinci eğitim ve kültür programı kapsamında, 13 ayrı eğitim çalışmasıyla 5 bin 500 öğrenciye ulaşıldı. 2008 yılı Mayıs ayı sonu itibariyle de Belediye Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yetkililerince Gazi, Halalca, Ali Hikmet Paşa, Hatice Fahriye Eğinlioğlu, Albay Tayyar-Nuran Oğuz İlköğretim okullarında ve Balıkesir Üniversitesi Sağlık Yüksek Okulu'nda verilen 10 eğitimle bin 500 öğrenciye daha ulaşıldı.

Toplamda 7 bin öğrenciye ulaşılan projeyle ilgili bilgi veren Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yetkilileri, geri dönüşümü mümkün olan ve olmayanların ayrı toplanması ve geri kazanım bilincinin geliştirilmesi amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

(BD-OMR) 08.06.2008 18:07 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title