Haberler

Balıkesir: Belediye Başkanından Spor ve Sağlık Merkezi

Balıkesir'in Burhaniye İlçesi'nde Belediyenin İskele ve Öğretmenler Mahallelerinin Birleştiği Ören Sahili'nde Yaptırdığı Açık Hava Spor ve Sağlık Merkezleri Büyük İlgi Görüyor.

Balıkesir'in Burhaniye İlçesi'nde belediyenin İskele ve Öğretmenler mahallelerinin birleştiği Ören Sahili'nde yaptırdığı açık hava spor ve sağlık merkezleri büyük ilgi görüyor.

Belediye Başkanı Fikret Akova, "İskele ve Öğretmenler mahallelerinin birleştiği sahilde yapılan açık hava spor ve sağlık merkezi özellikle bayanlar tarafından büyük ilgi görünce, belediye başkanlığı Bahçelievler Mahallesi Enver Güreli Bulvarına ve Ören Mahallesi Müşerref Hekimoğlu gezinti yolu üzerindeki park alanlarına birer adet açık hava spor ve sağlık merkezi kurdu" dedi.

Kurulan açık hava spor ve sağlık merkezlerinin halkımız tarafından ilgi görmesinin çok sevindirici olduğunu belirten Belediye Başkanı Fikret Akova, "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Sağlam Kafa Sağlam Vücutta Bulunur' sözünden de hareketle spor ve sağlık merkezlerinin sayısını üçe çıkardık" dedi.

Ören Mahallesi Müşerref Hekimoğlu Gezinti Yolu üzerinde yapılan spor ve sağlık merkezinin evimin önünde olmasından dolayı tüm masraflarını kendisinin karşıladığını belirten Başkan Akova, "Bölgedeki spor ve sağlık merkezleri için belediyenin kasasından bir tek kuruş çıkmadı. Bu park da benim Burhaniye halkına armağanım olsun. Özellikle bayanlar bu yerlerden çok yararlanıyor. İlçenin diğer mahallelerinden de talepler gelmeye başladı. Bu spor merkezlerini diğer mahallelerde de kurmak için sponsorlar arıyoruz" dedi.

Spor merkezini ziyaret eden Belediye Başkanı Fikret Akova'ya kadınlar teşekkür etti. Spor merkezinden çok sayıda insanın yararlanmaya başladığını belirten Ayfer Kaygısız isimli bir bayan, "Ben İzmir'den geldim.Yaptığınız spor merkezinden ben ve çok sayıda kadın yararlanma fırsatı buluyor. Ne kadar teşekkür etsek az" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title