Haberler

Balıkesir: Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi'nden geçen hafta Türk Telekom'un namağlup ünvanına son veren Banvitspor, Cumartesi günü İstanbul'da oynayacağı Efes Pilsen maçını da kazanarak ligdeki çıkışını sürdürmek istiyor.

Banvispor Basketbol Kulübü Genel Menajeri Turgay Çataloluk, 2006 yılının son maçında deplasmanda Efes Pilsen'i yenerek taraftarlarına bayram ve yeniyıl hediyesi vermek istediklerini söyledi. Son haftalarda ligde iyi bir çıkış yakaladıklarını dile getiren Çataloluk, "Geçtiğimiz hafta nefes kesen bir mücadele sonunda ligde namağlup olarak lider durumda bulunan Türk Telekom'u yenerek çıkışımızı sürdürdük. Bu hafta ise ligin diğer güçlü takımlarından Efes Pilsen ile deplasmanda karşılaşacağız. Bu maça da aynı ciddiyetle hazırlandık. Yılın bu son maçından galibiyetle ayrılarak ligdeki iddiamızı sürdürmek, aynı zamanda taraftarlarımıza da bayram ve yeniyıl hediyesi vermek istiyoruz" şeklinde konuştu.

İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu'nda 30 Aralık Cumartesi günü saat 15.00'de başlayacak olan karşılaşmanın hakemleri ise Halil Baldemir, İsmail Aydın ve Serhat Büker olarak açıklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title