Haberler

Balıkesir: Banvitspor'dan Sokak Basketbolu Turnuvası

Banvit Basketbol Kulübü, yaz aktiviteleri kapsamında Balıkesir'in Bandırma, Erdek ve Gönen İlçeleri'nde Sokak Basketbolu Turnuvası düzenliyor.

Banvit Basketbol Kulübü, yaz aktiviteleri kapsamında Balıkesir'in Bandırma, Erdek ve Gönen İlçeleri'nde Sokak Basketbolu Turnuvası düzenliyor.

Banvit Basketbol Kulübü'nün geleneksel hale gelen Sokak Basketbolu Turnuvaları bu yıl, minik, küçük, yıldız, genç ve büyük erkekler ile serbest bayanlar olmak üzere 6 kategoride yapılacak. Banvit'in Bandırma, Erdek ve Gönen'de düzenlediği turnuvaların ilk ayağı olan Bandırma Sokak Basketbolu Turnuvası 25 Haziran-1 Temmuz 2006 tarihleri arasında yapılacak. Bandırma'daki turnuvaya katılmak isteyenlerin 23 Haziran'a kadar Kara Ali Acar Spor Salonu ile açık hava basketbol sahalarındaki müracat merkezlerine başvurmaları gerekiyor. Banvit Sokak Basketbolu Turnuvaları'nın ikinci ayağı olan Gönen'deki turnuva 16-22 Temmuz, Erdek'deki turnuva ise 13-19 Ağustos 2006 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Banvispor yönetimi, turnuvanın amacının, basketbol sporuna gönül vermiş amatörlere de kucak açarak bu spora olan ilgi ve sevginin artmasını sağlamak olduğunu belirterek, bu kapsamda Bandırma, Erdek ve Gönen'e açık basketbol sahaları ve tesisler kazandıran kulüplerinin bu tür organizasyonlara devam edeceğini kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title