Haberler

Balıkesir: Banvitspor Basketbol Yaz Okulları'nın 1. Dönemi Tamamlandı

Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Banvitspor'un Bandırma, Erdek ve Gönen'de düzenlediği yaz basketbol okullarının 1. dönemini başarıyla tamamlayan genç sporculara sertifikaları verildi.

Karaali Acar Spor Salonu'nda düzenlenen törende, Bandırma, Erdek ve Gönen'deki basketbol yaz okullarını tamamlayan 120 öğrenciye sertifikaları Banvitspor Antrenörü Mete Babaoğlu, Kulüp Müdürü Adnan Zeytingöz ve Banvitsporlu oyuncular tarafından verildi. Yaz aylarında 3 şehirde iki dönem halinde düzenlenen yaz okullarının amacının gençleri spora teşvik etmek ve geleceğin yeteneklerini keşfetmek olduğunu belirten Banvit Basketbol Kulübü Müdürü Adnan Zeytingöz, kayıtların devam ettiği yaz okullarının ikinci döneminin ise 31 Temmuz-25 Ağustos tarihleri arasında düzenleneceğini kaydetti. Yaz okullarına 1990 ile 1999 tarihleri arası doğumlu gençlerin alındığını belirten Zeytingöz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Banvitspor olarak Basketbol Yaz Okulları ile çocukların yaz tatillerini sporla değerlendirmeleri amacıyla yapılan 1. dönem yaz okulunu başarıyla tamamladık. Yaz okullarına katılan 120 öğrenciye sertifikaları verildi. Çocukların yaz okullarında öğrenecekleri basketbolun temel bilgileri, onların bu spordaki kişisel gelişimleri için de büyük avantaj kazandırıyor. 2. dönem yaz okulu ile ilgili kayıtlarımız Bandırma'da Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu ile Gönen ve Erdek'te kurmuş olduğumuz standlarımızda devam ediyor".

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title