Haberler

Balıkesir: Bandırma'daki Fuhuş Operasyonu

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde Aralarında 18 Yaşından Küçük 2 Kızın da Bulunduğu 10 Kişilik Fuhuş Şebekesiyle, Fuhşa Mekan Sağladığı Öne Sürülen Bir Otel Sahibi Emniyetteki Sorgularının Ardından Adliyeye Sevk Edildi.

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde aralarında 18 yaşından küçük 2 kızın da bulunduğu 10 kişilik fuhuş şebekesiyle, fuhşa mekan sağladığı öne sürülen bir otel sahibi emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin geçtiğimiz gece şebeke halinde fuhuş yaptığı belirlenen kişilere karşı yaptığı operasyonda 10 kişi gözaltına alındı. Bandırma'da şehir merkezinde bir otelde para karşılığı fuhuş yaptığı belirlenen M.G. (16), M.A. (17), E.A. A.Ö. ve D.K. isimli kadınlar, fuhuş amacıyla kadınları pazarladığı öne sürülen G.S. isimli bayan, fuhşa aracılık ettikleri ve mekan hazırladıkları iddiasıyla Y.Ş., K.B., M.G., A.O. isimli erkekler yakalandı. Operasyonda otelinde fuhşa izin verdiği ileri sürülen bir otel sahibi de gözaltına alındı.

Emniyetteki sorgularının ardından götürüldükleri doktor kontrolünde 16 yaşındaki M.G. ve 17 yaşındaki M.A. isimli kızların cinsel istismarın yanı sıra fiili livataya da uğradıkları belirlendi. Savcılıktan alınan ek gözaltın süresinin sonunda sorguları tamamlanan zanlılar "para karşılığı zorla fuhuş yaptırmak, küçük yaşta kız çocuklarını fuhşa teşvik etmek ve fuhşa yer hazırlamak" suçlarından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title