Haberler

Balıkesir: Bandırma'da Protokol Ve Basın, Futbol Maçında Karşı Karşıya Geldi

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası'nın final gecesinde protokol üyeleri ile basın mensupları arasında yapılan futbol karşılaşması, oldukça çekişmeli anlara sahne oldu.

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası'nın final gecesinde protokol üyeleri ile basın mensupları arasında yapılan futbol karşılaşması, oldukça çekişmeli anlara sahne oldu.

Bandırma'da yayınlanan yerel bir gazetenin düzenlediği Halı Saha Futbol Turnuvası'nın final gecesinde, ilçede görev yapan protokol mensuplarıyla, basın mensupları özel bir maçta karşı karşıya geldi. Livatya'daki bir spor tesisinde oynanan maça, seyirciler de yoğun ilgi gösterirken, protokol takımında Kaymakam Salih Keser, Belediye Başkan Vekili Nuri Taşçı, Sağlık Grubu Başkanı Dr. Zafer Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan, Müftü Halil Uzun, Emniyet Amiri Seydali Atik, Demirspor Kulübü Başkanı Orhan Eltan ve Berberoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Berber de forma giydi. Basın mensuplarından oluşan takımda ise yerel gazete, haber ajansları ve ulusal gazete temsilcileri yer aldı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında protokol takımından Sağlık Grubu Başkanı Dr. Zafer Yılmaz yapılan bir faul sonrasında sakatlanarak maçı yarıda bırakmak zorunda kaldı. Sol ayağından sakatlanan Dr. Yılmaz, saha kenarında bacağına buz koyarak ilk tedavisini kendisi yaptı. Çekişmeli geçen maçta basın mensuplarından oluşan takımda Önder Balıkçı, 3 gol birden atarak takımın yıldızı olurken, protokol takımından Kaymakam Keser, biri penaltıdan olmak üzere toplam 2 gol kaydetti. Maçta penaltı kararı sonrası hakeme itiraz eden basın mensuplarının oluşturduğu takımdan bir oyuncu da kırmızı kartla saha dışında kaldı. Zorlu mücadele 4-4 berabere biterken, maç sonrası her iki takım oyuncuları da seyircilerden büyük alkış aldı. Organizasyon yetkilileri, maçın ardından her iki takımı da madalya ve kupayla ödüllendirirken, ödül töreninin ardından oyuncular, toplu halde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title