Haberler

Balıkesir: Bandırma'da Öss Tedbirleri

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde, Öğrenci Seçme Sınavı öncesi sokaklarda düğün yapılmasına izin verilemeyeceği bildirildi.

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde, Öğrenci Seçme Sınavı öncesi sokaklarda düğün yapılmasına izin verilemeyeceği bildirildi.

Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) öncesi ilçe genelinde tüm tedbirlerin alındığını belirten Emniyet Müdürü Hakan Aydın, sınava girecek öğrencilerin konsantrasyonun bozulmaması için de birtakım yasaklamalar getirildiğini kaydetti. Bandırma'da 28 okulda yapılacak olan sınav öncesinde, cumartesi akşamı hiç bir şekilde sokak düğünlerine ve eğlencelerine izin verilmeyeceğini hatırlatan Müdür Aydın, "Sınav öncesinde öğrencilerimizin rahat olması ve dinlenebilmeleri için sokaklarda gürültü yapanlara, sokak düğünlerine izin verilmeyecek. Sınav sabahı da 09.00 ile 12.30 arasında araçların korna çalmaları, düğün konvoyları oluşturmalarına, araçlarda yüksek sesle müzik dinlenmesine izin verilmeyecek. İnşaatlarda çalışmalar yapılmayacak. Bu yasaklara karşı gelerek sınav sükunetini bozmaya yönelik davrananlara ekiplerimiz gerekli işlemler yapacak" dedi. Öğle saatlerinde ilçeye getirilen ÖSS sınav kitapçıklarının, polis ve ÖSYM görevlileri nezaretinde 24 saat güvenlik çemberiyle korunduğu öğrenilirken, kitapçıkların okullara dağıtımlarının da polis nezaretinde yapılacağı bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title