Haberler

Balıkesir: Balıkesir Üniversitesi'nde Mezuniyet Coşkusu

Balıkesir Üniversitesi Bandırma İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde düzenlenen mezuniyet töreninde, öğrenciler mezun olmanın sevincini yaşadı.

Balıkesir Üniversitesi Bandırma İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde düzenlenen mezuniyet töreninde, öğrenciler mezun olmanın sevincini yaşadı.

Bandırma İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ek Derslikler binası bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine Kaymakam Salih Keser, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Nejat Bilgin, Belediye Başkanı Cemal Öztaylan, Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Yalıncak, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nejdet Hacıoğlu, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Adem Çabuk'un yanı sıra öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı. Fakülte ve işletme bölümü birincisi olan Yasemin Yılmaz'a diploması ve ödülünü Rektör Prof. Dr. Hacıoğlu verirken, dereceye giren diğer öğrencilere de ödülleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Rektör Prof. Dr. Hacıoğlu, 24 bin öğrenciye sahip üniversitelerinin aynı zamanda bölgede önemli bir istihdam kaynağı olduğuna dikkat çekerek, "Biz her ay bin 100 personele maaş ödüyoruz. Bölgede hangi fabrikada, hangi işletmede bu kadar çok çalışan kişi var? Bandırma'da 2 bin 650 öğrencimize, 3 yüksek öğretim kurumunda 95 akademik personelle eğitim veriyoruz. Bandırma'da Meslek Yüksek Okulu ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, 4 odalı bir barakada birarada kuruldu. Birkaç yılda o günlerden buralara geldik. Polonya'daki üniversiteyle yaptığımız çalışmalar kapsamında biz oradaki sistemi, onlarda bizim sistemimizi görme imkanı buldu. Akademik çalışmamızı, eğitim sistemimizi büyük beğeniyle karşıladılar ve AB üyesi Polonya'dan bize teşekkür belgesi geldi. Onlar ister bizi alsınlar, ister almasınlar. Biz çoktan Avrupa Birliği'ne girdik, hem de başımız dik olarak girdik" dedi.

Törenin sonunda işletme ve iktisat bölümlerinden mezun olan 70 öğrenci, keplerini havaya fırlatarak mezuniyetlerini kutladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title