Haberler

Balıkesir: Balıkesir'in Aksakal Belde Belediyesi'nin 2007 Bütçesi 1.8 Milyon YTL

Balıkesir'in Bandırma İlçesi Aksakal Belde Belediye Başkanı Kazım Yeşilırmak, 2006 Yılında Yaptıkları İcraatları Anlatarak, 2007 Tahmini Bütçelerinin 1.8 Milyon YTL Olduğunu Açıkladı.

Balıkesir'in Bandırma İlçesi Aksakal Belde Belediye Başkanı Kazım Yeşilırmak, 2006 yılında yaptıkları icraatları anlatarak, 2007 tahmini bütçelerinin 1.8 milyon YTL olduğunu açıkladı.

Başkan Yeşilırmak, yaptığı açıklamada, 2007 tahmini bütçelerinin 1.8 milyon YTL olarak öngörüldüğünü belirtti. Açıklamasında 2006 yılında yaptıkları çalışmalardan bahseden Başkan Yeşilırmak, 10 bin metrekare alana parke taşı döşediklerini, mezarlık önüne araç park yeri ve belde meydanına havuz yaptıklarını, ışıklandırma çalışmaları gerçekleştirdiklerini ifade etti. Değirmençeşme, Kavakpınar ve Aşağıharman mevkilerinde içme suyu için yapılan sondaj çalışmaları sonucu halen saniyede 13 litre suya kavuştuklarını belirten ve İller Bankası tarafından su sondajı için yeni yer tesbitlerinin sürdüğünü söyleyen Yeşilırmak, Hürriyet Mahallesi'nde 2 bin metre kanalizasyon borusu döşendiğini açıkladı. Yeşilırmak, sadece bir sokağın kanalizasyon işinin kaldığını, belediyenin 3 otobüs ile Aksakal halkına ulaşım hizmeti verdiğini ancak 13 personelle sınırlı imkanlara sahip olduklarını hatırlattı. Aksakal Beldesi'nin Çanakkale-İzmir karayolu üzerinde bulunması nedeniyle her geçen gün gelişime açık bir yerleşim alanı olarak değerlendiğini kaydeden Başkan Yeşilırmak, TOKİ ile konut yapımı ile ilgili görüşmelerin devam ettiğini sözlerine ekledi.

(SÖ-EŞ)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title