Haberler

Balıkesir: Balıkesir Esnaf Odaları Birliği 50 Bin Bayrak Dağıttı

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (Besob), Üye İşyerleriyle Tüm Esnaf Teşkilatına Türk Bayrağı Dağıttı. Cumhuriyetin 83. Kuruluş Yıldönümü Sebebiyle Gerçekleşen Esnafın Bayrak Kampanyası Takdirle Karşılandı.

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (BESOB), üye işyerleriyle tüm esnaf teşkilatına Türk bayrağı dağıttı. Cumhuriyetin 83. kuruluş yıldönümü sebebiyle gerçekleşen esnafın bayrak kampanyası takdirle karşılandı.

BESOB Başkanı Mesut Aşanel, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte şehir merkezindeki işyerlerini tek tek dolaşıp ayakkabı boyacısından, lüks mağazalarına, taksici esnafına kadar her kesimden esnaf teşkilatına Türk bayrağı dağıtıp, işyerlerine asmalarını sağladı. Kampanyanın ardından Balıkesir bayraklarla donatıldı.

BESOB Başkanı Mesut Aşanel, Cumhuriyet'in 83. yıldönümü dolayısıyla, Cumhuriyet Bayramı'nın önemine binaen bunu yapmayı görev bildiklerini, bundan sonra da düzenlemeye devam edeceklerini söyledi. Aşanel, il merkezi ve ilçelerde üyesi olan toplam 50 bin işyerine bayrak dağıtıldığını, tüm işyerlerine bayrak asıldığı gibi, vatandaşların evlerine de bayrak asmaları için çağrıda bulundu. Esnaf teşkilatının gerçekleştirdiği bayrak kampanyası büyük ilgi görürken, vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

Yaklaşık 1.5 yıl önce Mersin'de yaşanan Türk bayrağına saldırıya ilk tepkiyi veren Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği, o dönemde başlattığı kampanya ile 5 bin adet bayrak bastırıp vatandaşlara dağıtmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title