Haberler

Balıkesir: Balıkesir Emniyet Müdürlüğü'nden Bayram ve Yılbaşı Tedbirleri

Balıkesir'de, bayram tatili ve yılbaşı için sıkı güvenlik önlemleri alındı. İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, vatandaşları özellikle yankesicilik ve hırsızlık olaylarına karşı uyarırken, alkollü araç kullanılmasına kesinlikle müsamaha gösterilmeyeceğini bildirdi.

Bayram boyunca ve yılbaşı gecesi alınacak tedbirleri düzenlediği basın toplantısında açıklayan Balıkesir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, arife gününden itibaren başlayacak tedbirlerin 4 Ocak Perşembe gününe kadar devam edeceğini bildirdi. Valilikçe belirlenen kurban satış ve kesim yerlerinde de emniyet tedbiri alınacağını kaydeden Uzunkaya, tüm tedbirlerin ilçelerde de eş zamanlı olarak uygulanacağını söyledi. Celal Uzunkaya, "Emniyet Müdürlüğü olarak resmi ve sivil ekiplerimizle her türlü tedbiri en üst seviyede almış bulunuyoruz. Bayramlarda önem arz eden bayram namazı sebebiyle tüm camilerde ve bayramlaşma yerlerinde yine resmi ve sivil ekiplerimiz görev alacak. Ayrıca, alışveriş merkezleriyle mezarlıklarda da aynı şekilde sıkı güvenlik önlemleri alınacak. 31 Aralık Pazar gününün gecesinden itibaren başlayacak üst seviyedeki tedbirlerimiz 4 Ocak Perşembe gününe kadar sürecek. Şehiriçi ve şehirlerarası trafiğin daha güvenli olması için çalışmalar tamamlandı, tüm tedbirler alındı" dedi.

Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, özellikle yılbaşı gecesi merkez ve ilçelerdeki tüm eğlence yerlerinin sıkı denetimden geçirileceğini, yine vatandaşların huzuru ve güvenliği için yapılacak denetimlerde özellikle alkollü vatandaşların kesinlikle direksiyon başına geçmemesi konusunda uyarıda bulundu. Uzunkaya, alkollü olarak direksiyon başına geçenlere, asla müsamaha göstermeyeceklerini kaydetti.

Trafikle ilgili tedbirlerin 28 Aralık Perşembe gününden itibaren alındığını kaydeden Celal Uzunkaya, ilde şehirlerarası trafik akışının olduğu 377 km'lik alanın polis sorumluluk bölgesinde olduğunu, merkez ve bağlı 18 ilçede normalin üzerinde araç yoğunluğu yaşanacağı planlanarak tedbirlerin buna göre alındığını söyledi. İl merkezinde 40 yaya, 13 motorize ve 5 şahin ekibi olmak üzere 90 personel, bölge güzergahında 12 resmi ve 7 sivil radar olmak üzere toplam 140 personelin görev yapacağı bildirilirken, merkezle beraber tüm ilçelerde asayiş, motorize ve trafik ekipleri dahil toplam bin 70 personelin 24 saat esasıyla görev başında olacağı açıklandı.

Celal Uzunkaya, yardımcıları Bahadır Bozkurt ve trafikten sorumlu müdür yardımcısı Yusuf Avan'ın da hazır bulunduğu basın toplantısında tüm Balıkesirlilerin bayramını ve yeni yılını kutladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title