Haberler

Balıkesir: Balıkesir'de Tır Eve Girdi: 3 Yaralı

Balıkesir'in Burhaniye İlçesi'nde, Yağışlı Zeminde Kontrolden Çıkarak Otomobille Çarpışan Tır Bir Eve Girdi. Kazada Yaralanan Tır Sürücüsü ve Otomobildeki 2 Kişi, Hastaneye Kaldırıldı.

Balıkesir'in Burhaniye İlçesi'nde, yağışlı zeminde kontrolden çıkarak otomobille çarpışan TIR bir eve girdi. Kazada yaralanan TIR sürücüsü ve otomobildeki 2 kişi, hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Ayvalık'tan Burhaniye istikametine seyreden Kemal Ramazanoğlu yönetimindeki AHE 9925 Yunan plakalı TIR, Öğretmenler Mahallesi'nde yolun kaygan olması nedeniyle kontrolden çıkarak karşı yönden gelen Ali Rıza Çavuş yönetimindeki 10 RN 121 plakalı otomobille çarpıştı. Dolmalık biber yüklü TIR, çarpışma sonrası yoldan çıkarak E-87 karayolu üzerinde Eski Ayvalık Caddesi'nde Zeki Işık'a ait eve girdi. Kazada kabinde sıkışan TIR sürücüsü Kemal Ramadanoğlu (29), polis ekipleri tarafından araçtan çıkartıldı. Kazada yaralanan TIR sürücüsü Ramadanoğlu ile otomobil sürücüsü Ali Rıza Çavuş (33) ve otomobilde bulunan Mustafa Bozdoğan (33), Burhaniye Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Ayvalık'ta bir bankada çalıştığı öğrenilen otomobil sürücüsü Ali Rıza Çavuş, kazayı çok ucuz atlattıklarını söyledi.

TIR'ın Manisa'nın Saruhanlı İlçesi'nden yüklediği dolmalık biberi Yunanistan'a götürdüğü öğrenildi. Evin salon balkonuna giren TIR'ın evdekilerin bulunduğu kısma ulaşamadığı bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title