Haberler

Balıkesir: Balıkesir'de Muhtarın Doğalgaz Başarısı

Balıkesir'de, Yoğun Çabaları Sonucu Mahallesine Doğalgaz Hattı Getirilen Muhtar Büyük Sevinç Yaşadı.

Balıkesir'de, yoğun çabaları sonucu mahallesine doğalgaz hattı getirilen muhtar büyük sevinç yaşadı.

Balgaz Doğalgaz Dağıtım şirketinin yatırım programında bu sene olmadığı halde, gösterdiği çaba sayesinde mahallesini yatırım programına aldırmayı başaran Hacıilbey Muhtarı Mustafa Deniz'in, kendi mahallesinden 400'ün üzerinde abone topladığı kaydedildi. Son 2 günde 6 sokağın tamamen doğalgaz hattının döşendiği Hacıilbey Mahallesi'nde, 18 Ekim tarihine kadar 19 sokağın tamamına doğalgazın ulaştırılmış olacağı belirtildi. Balgaz'a teşekkür eden muhtar Mustafa Deniz, "Bizden istenen kriterleri yerine getirdik. 400'ün üzerinde abonemiz var. Dolayısıyla doğalgaz hizmetini mahallemize getirmiş olduk. Ben mahalle sakinlerine 18 Ekim'e kadar doğalgazı getireceğime dair söz vermiştim. Balgaz yetkililerinin de olumlu yaklaşımıyla bu hizmeti gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Balgaz'a abone olan mahalle sakinlerimiz bu sene kış mevsiminde doğalgaz ile ısınacaklar" dedi.

Renkli kişiliğiyle tanınan ve Balıkesir'in sevilen isimlerinden olan Hacıilbey Mahallesi Muhtarı Mustafa Deniz, diğer çalışmalarıyla da takdir topluyor. Deniz, doğalgaz ile beraber mahallesindeki kanalizasyon hatlarının yenilenmesi işinin de sona ermek üzere olduğunu belirterek, hem Balgaz yetkililerine hem de belediyeye teşekkür etti. Balıkesir Mahalle Muhtarları Derneği Genel Sekreteri görevini de başarıyla yürüten muhtar Deniz, doğalgaz ile ilgili gerçekleştirdiği kampanya çalışmalarının ardından muhtarlık binasının, Balgaz irtibat bürosuna döndüğünü söyledi. Mustafa Deniz, "Sadece kendi mahallemden 400'den fazla abone yaptım. Bununla beraber, değişik bölgelerden tanıyan herkes doğalgaz abonesi olmak için muhtarlığıma geliyor. Şu ana kadar toplam 700'e yakın vatandaşı doğalgaz abonesi yaptım. Bu da bir kamu hizmeti, hizmetin olduğu her yere koşarım" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title