Haberler

Balıkesir: Balıkesir Beşiktaşlılar Derneği'ne Sendikacı Başkan

Balıkesir Beşiktaşlılar Derneği'nde Yönetim Kurulu Değişti. 371 Üyesi Bulunan Derneğin Olağan Genel Kurulunda Başkanlığa Aday Olan Tes-iş Sendikası Şube Başkanı Feridun Yükselir, Oy Birliğiyle Bu Göreve Getirilirken, Yönetim Kurulu da Yenilendi.

Balıkesir Beşiktaşlılar Derneği'nde yönetim kurulu değişti. 371 üyesi bulunan derneğin olağan genel kurulunda başkanlığa aday olan Tes-İş Sendikası Şube Başkanı Feridun Yükselir, oy birliğiyle bu göreve getirilirken, yönetim kurulu da yenilendi.

Dernek lokalinde gerçekleşen genel kurulda konuşan yeni başkan Feridun Yükselir, şeffaf ve katılımcı bir yönetim sözü vererek, hedeflerinin üye sayısıyla kongre delege sayısını artırmak olduğunu söyledi. 371 üyesi bulunan Balıkesir Beşiktaşlılar Derneği'nin yeni seçilen yönetimi, görev bölümünü de seçimin ardından hemen yaptı. Eski başkan Recep Yormaz, yeni yönetime başarı dilerken, geçen süreçle ilgili bilgi verdi. Yormaz, kulübe katkı sağlamak için çalıştıklarını, merkezde 30, il genelinde 100 olan kongre üye sayısını 200'ün üstüne çıkardıklarını belirtirken, yeni yönetimin bu sayıyı daha da yukarıya çıkaracağına inandığını söyledi. Eski yönetim kurulu üyelerine hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Dernek Başkanı Feridun Yükselir, genç ve dinamik bir yönetim kurulu olarak aldıkları bayrağı daha da yukarı çıkaracaklarını kaydetti. Başkan Yükselir, "İyi şeylerin altına imza atacağız. Bunu yapmaya mecburuz. Görev süremiz içinde eski başkanların tecrübelerinden de yararlanacağız. Balıkesir'de kardeş takımların dernekleriyle iyi ilişki içinde olacağız. Ama onlarla mukayese edilemeyecek kadar daha çok başarılı olacağız. Kulüp yönetimiyle iyi ilişkilerimizi sürdüreceğiz. Kulüp kongresinde, üyelerimizin de görüşlerini alarak birlikte hareket edeceğiz. Lokalimizi de Beşiktaşlılara yaraşır hale getireceğiz" dedi.

Balıkesir Beşiktaşlılar Derneği yönetim kurulunda görev dağılımı, "Feridun Yükselir Başkan, Haluk İmanoğlu Başkan Yardımcısı, Vural Alkan Başkan Yardımcısı, İbrahim Ermişler Başkan Yardımcısı, Emre İnce Başkan Yardımcısı, Burak Saran Genel Sekreter, Cumhur Akan Güngören Muhasip, Salih Salihoğlu sosyal aktivitelerden sorumlu, Emre Eraslan lokal sorumlusu, Av. Emre Marmaralı basın sözcüsü, Esin Döndüoğlu halkla ilişkilerden sorumlu, Münir Aykul sayman yardımcısı ve Selahattin Başçı genel sekreter yardımcısı" bu şekilde gerçekleşti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title