Haberler

Balıkçıların Oltasına 5 Yaşlarında Kız Çocuğu Cesedi Takıldı

Güncelleme:

Arnavutköy Sazlıbosna Barajı'nda, balıkçıların oltasına takılan büyük bez parçasına sarılı 5 yaşlarında kız çocuğuna ait ceset bulundu.

5 YAŞLARINDA KIZ ÇOCUĞU BALIKÇILARIN OLTASINA TAKILDI

Sazlıbosna barajında meydana gelen olayda, balık tutmak için göle gelen balıkçılar, oltalarına bez parçası takıldığını fark etti. Sarılı haldeki bezi olta ile kıyıya çeken balıkçılar, bezi açtıklarında ceset ile karşılaştı. Balıkçılar, durumu polis ekiplerine bildirdi.

Balıkçıların Oltasına Çocuk Cesedi Takıldı

KİMLİK TESPİTİ YAPILACAK

Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, su içindeki cesedi çıkartarak inceleme yaptı. Ekipler, yaptıkları incelemede beze sarılmış haldeki cesedin 5 yaşlarında olduğu tahmin edilen bir kız çocuğuna ait olduğunu belirledi. Olay yerinde yapılan ilk incelemenin ardından 5 yaşındaki kız çocuğunun cesedi, cenaze aracına konularak kimlik tespiti için Arnavutköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Balıkçıların Oltasına Çocuk Cesedi Takıldı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Arnavutköy 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500

Yorumlar (18)

zeki:

allahım sen çocuklarımızı koru

32
0
yanıtYanıtla
İSİMİZ:

AMİN RABBIM KORUSUN

yanıt16
yanıt0
care:

idam gelmeli hangi sapık yaptıysa idam edilsin daha böyle şeyler yaşanmasın idam idam idam başka çare yok

21
2
yanıtYanıtla
Mavikurt:

İdam cezasının geri dönüşü yok. Ya suçsuz biri yanlışlıkla idam edilirse. 24 yıl sonra adamın suçsuz olduğu anlaşıldı serbest bırakıldı.

yanıt0
yanıt0
ADALET:

ALLAHIM SEN ŞU KÜÇÜK CANLARA DOKUNAN ONLARA NEFİS UYANDIRANLARIN CANLARINI TEZ ZAMANDA AL YARABBİM

21
0
yanıtYanıtla
lkjl:

bu nu kimyaptıysa allah onun belasını versin mahserde hiç bizaman cennet görmesin inşallah ebedi cehennemin en kötü yeri olsun inşallah

20
0
yanıtYanıtla
Bir yabancı:

kesin ailesi, akrabası yada komşusudur :( Taş uzaktan gelmez. . .

19
0
yanıtYanıtla
ANTEB 27:

BU KADAR CANİ BU KADAR AŞAĞILIK İNSAN HAYATI OLAMAZ BU BOZUK DÜNYA DÜZENİ NEREYE KADAR DEVAM EDECEK

8
0
yanıtYanıtla
(:

BU MİLLETTT YEMİNLE ÇILDIRMIŞ. . .

7
0
yanıtYanıtla
BİLAL ERDOĞAN:

AĞLAMAMAK ELDE DEĞİL

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title