Haberler

Balıkçılardan Sarıçay'ın Derinleştirilmemesine Tepki

Çanakkale'de Şehri Ortadan İkiye Bölen Sarıçay'da Tekneleri Bağlı Bulunan Balıkçılar, Çayın Belirli Bölümlerinde Derinleştirme Yapılmaması Sebebiyle Zor Anlar Yaşadıklarını İfade Ederek, Yetkililere Tepki Gösterdiler.

Çanakkale'de şehri ortadan ikiye bölen Sarıçay'da tekneleri bağlı bulunan balıkçılar, çayın belirli bölümlerinde derinleştirme yapılmaması sebebiyle zor anlar yaşadıklarını ifade ederek, yetkililere tepki gösterdiler.

Özellikle gel-gitlerin ardından denizin çekilmesi ile birlikte teknelerinin karaya oturduğunu belirten balıkçılar, yıllardır bu bölgede çalışma yapılmamasına tepki göstererek, "Çoğu arkadaşımızın tekneleri tahta köprü olarak bilinen bölümle taş köprü arasındaki bölgede bulunuyor. Gel git olayının ardından suların çekilmesi ile birlikte tahta köprünün altında derinlik 30 santimetreye kadar indiği için teknelerimizi buradan geçiremiyoruz. Hemen hemen her yıl aynı manzara ile karşı karşıya kaldığımızı yetkililere iletmemize rağmen maalesef bu konuda gerekli tedbir alınmıyor. Bu bölgede en kısa sürede gerekli çalışmanın yapılmasını istiyoruz" dediler.

(AÖ-MŞ)

27.01.2007 12:25 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title