Haberler

Balık Tutarken Elektrik Akımına Kapılan İmam Hayatını Kaybetti

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir imam, baraj gölünde balık tuttuğu alüminyum çubuğun elektrik hattına değmesi sonucu akıma kapılarak hayatını kaybetti.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir imam, baraj gölünde balık tuttuğu alüminyum çubuğun elektrik hattına değmesi sonucu akıma kapılarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Oymapınar Baraj Camii imamı 3 çocuk babası Mehmet Çiftçi (49) balık tutmak için baraj gölüne gitti. Çiftçi'nin balık tutmak için kullandığı elindeki alüminyum çubuk, balık tuttuğu yerden geçmekte olan elektrik hattına değince imam elektrik akımına kapıldı. Ağır yaralanan Çiftçi, kaldırıldığı Manavgat Devlet Hastanesi'nde yapılın tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Manavgat Antalya 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (1)

erkan başaran:

ben rahmetlinin cematinden dim bizim camimizin imamı idi gerçekten iyi bir insandı cami ve bizler için çok güzel şeylere vesile oldu sebeb oldu ALLAH GANİ GANİ RAHMET EYLESİN RABBİM TAKSİRATINI AF EYLSİN

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title