Haberler

Balık Halinde Boy Denetimine Uymayan 22 Ton Balığa El Konuldu

Güncelleme:

Zabıta ekipleri tarafından Gürpınar Su Ürünleri Hali'nde yapılan denetimlerde, 22 ton ağırlığındaki bin 519 kasa istavrit, 23 kasa lüfer ve 1 kasa ahtapota el konuldu.

İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şubesi ekiplerince Gürpınar Su Ürünleri Hali'nde yapılan denetimlerde, boy yasağına uymayan 22 ton balığa el konuldu.

ZABITALAR DENETİMLERİNİ SIKLAŞTIRDI

Beylikdüzü İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Su Ürünleri Kontrol Görevlileri ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Gürpınar Su Ürünleri Hali'nde denetim gerçekleştirdi.

BOY YASAĞINA UYMADILAR

Denetimlerde boy yasağına uymadıkları gerekçesiyle bin 519 kasa istavrit, 23 kasa lüfer ve 1 kasa ahtapota el konuldu. El konulan balıkların toplam 22 ton ağırlında olduğu belirtildi.

İşte yapılan denetimden kareler;

Balık Halindeki Denetimlerde 22 Ton Balığa El Konuldu

Balık Halindeki Denetimlerde 22 Ton Balığa El Konuldu

Balık Halindeki Denetimlerde 22 Ton Balığa El Konuldu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gürpınar 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (134)

SAKIN HA!!!!!!:

madem balıklara el koydunuz bari aptallık edipte imha edelim diye bi ahmaklık yapıp ziyan etmeyin o balıkları. götürün fakir fukaraya dağıtın hiç olmazsa. . . .

43
1
yanıtYanıtla
miiliservet:

beyinsiz cok kanun deyip ülkeye zarar verenmi ararsin

yanıt2
yanıt0
Can:

Yok ziyan olmuyor Abi Suriyelilere veriyoz bedava

yanıt1
yanıt1
Mehmet Ayhan özek:

Açıklamada artırma ile satışa sunuldu.

yanıt0
yanıt0
FATİH:

YAZIKLAR OLSUN YANİ HALKIMIZ EKMEĞİNİ ÇOLUK ÇOCUĞUNUN KAZANMAK İÇİN MÜCADELE EDİYORLAR AMA ONLARIN BU EMEĞİNİ MÜCADELESİNE AĞIR DARBE VURULUYOR.

6
23
yanıtYanıtla
murat:

sen neden bahsediyorsun arkadasım, boy limitine uyulmaz ise 5 yıl sonra istavriti ithal eder duruma gelirsin denizde balık cinsi burakmadı bunlar küçük büyük demeden ne varsa pazara sürmek iş değil. .

yanıt12
yanıt1
Bebek Balık:

Ne diyon fatih bebek balık katili adamlar.

yanıt6
yanıt0
Isparta lı bakan.:

İhale usülü satılacak geliri denizcilik bakanlına aktarılacak.

yanıt5
yanıt1
Yusuf:

Daha yavrulara mis balıkları yakalamışlar. O boy kriteri en az 1 kere yavrulara balıkların hangi boyda olacağı kriteri göz önünde bulunarak koyuluyor. Sen bu sene yavrulamamis balıkları yakalar ve satarsan seneye avlayaxak balık bulamazsın. İste o zaman çoluk çocuğun rızkını elinden almış olursun.

yanıt3
yanıt0
laz:

bu ne yahu anlamıyorum gidip yavruları avlıyorlar ondan sonra da balık yok yok palamut hamsiyi yedi yok o balık bunu yedi fiyat fırlar ne kadar sorumsuz bir milletiz. aynısını birde avrupa ülkesinde yapsınlar da görelim bak bakalım bir daha balık avlamayı görebilir mi acaba cezası da bir o kadar. bu pazarda satılanlar nasıl o yerlerden çıkış yaptılar. pazarda paşa paşa dolaşanlar ne iş yapıyor. 2, 5cm hamsi ve istavrit satıyorlar inanılmaz. yakında o da biter. ondan sonra denize boş boş bakılır.

17
0
yanıtYanıtla
Tüm 134 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title