Haberler

Balık Adamlar Ceset Arama Çalışmalarına Başladı

Konya'da Cinayete Kurban Giden Mehmet Mustafa Öcal'ın Cesedinin Bulunması İçin Özel Bir Dalgıç Ekibi 150 Metrelik Obruk Gölü'ne Dalış Yaptı.

Konya'da cinayete kurban giden Mehmet Mustafa Öcal'ın cesedinin bulunması için özel bir dalgıç ekibi 150 metrelik Obruk Gölü'ne dalış yaptı.

Konya'da 2 Ağustos günü kaçırılan Kahraman Erdem ile Mehmet Mustafa Öcal, 20 yıllık arkadaşları Halil A. tarafından çekiçle yaralanıp ayaklarına ağırlık bağlanıp Acı Göl ile Obruk Gölü'ne atılarak öldürülmüşlerdi. Kahraman Erdem'in cesedi Acı Göl'den dalgıçlar tarafından çıkartılmasının ardından Mehmet Mustafa Öcal'ın da cesedinin çıkarılması için yapılan çalışmalar sonuçsuz kalmıştı. Bugün özel bir dalgıç ekibi Konya'ya gelerek Öcal'ın cesedinin olduğu tahmin edilen 150 metre derinliğindeki Türkiye'nin

en derin gölü olan Obruk'ta dalış yaparak arama çalışmalarına başladı.

Dalgıçlar ilk önce kayalıklardan birer dağcı gibi göle indi, ardından da gölün derin bölgelerine 2 ayrı oksijen tüpü yerleştirdikten sonra 3. tüple dalış yaptı.

İlerleyen saatlerde dalgıçların Öcal'ın cesedine ulaşması beklenirken yakınları da gözü yaşlı bir şekilde göl kenarından çalışmaları izliyor.

(HİV-İP-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title